ActiveSystems Hjem
Vis liste over alle byer
Søk
BilderButikkNyheterSpillVæretWebmailOm Oslo

  
Alle nyheter

Lokal nyheter

Generelle nyheter
ABC Nyheter
Aftenposten
Dagbladet
Dagen
Framtida
Kommentar
Kommunal Rapport
Morgenbladet
Nationen
Nettavisen
NRK
Ny Tid
P4
Panorama
Siste.no
The Norway Post
TV2 Nyhetene
Ukeavisen Ledelse
Uriks
Utrolige Nyheter
Utrop
VG
Vårt Land

Andre nyheter
Altinn
Arbeidstilsynet
Arkivverket
Avinor
BI Handelshøyskolen
Bibliotekarforbundet
Bike.no
BilNorge
Boarding.no
Bonytt
Båtmagasinet
Cappelen Damm
Filmweb
Fjord Norge
Forbrukerportalen
Foreldre
Forskning
Forsvaret
foto.no
Gatebil.no
Helse
Her og Nå
Høgskolen i Bergen
Jenteporten
Kirken
KK
Klar Tale
Klassekampen
Lovdata
Mat
Montages
Mote
Motor
Musikkweb
NAV
Norsk Tipping
Nysgjerrigper
OBOS
Oslo Jazzfestival
Politiet
Regjeringen
Røde Kors
Seher
Seilas
Skatteetaten
Statistisk sentralbyrå
Statnett
Stortinget
Teknisk Ukeblad
Trafikanten
UIA
UIB
UIO
UIT
ut.no
Utdanningsdirektoratet
Vegvesen
Villmarksliv
Wideroe

Økonomi nyheter
Dagens Næringsliv
E24.no
Finans Norge
Finanstilsynet
Hegnar
iMarkedet
NA24.no
NRK Økonomi
Skagenfondene
Økonomisk Rapport

Sports nyheter
Aftenposten Sport
Dagbladet Sport
FotballMagasinet
NRK Sport
VG Sport

IT nyheter
akam.no
amobil.no
Apple
Dagens IT
Datainform
digi.no
DinSide
gamer.no
Gamereactor
Hardware.no
IDG.no
IT-Kanalen
ITavisen
ITpro.no
mac1
online.no
Techworld.no
tek.no
teknofil.no
Teknologi

Fylkes aviser
Adresseavisen
Agderposten
Firda
Fosna-Folket
Framtid i nord
Fædrelandsvennen
Gjengangeren
Namdalsavisa
Nordlys
NRK Buskerud
NRK Hedmark og Oppland
NRK Hordaland
NRK Møre og Romsdal
NRK Nordland
NRK Rogaland
NRK Sogn og Fjordane
NRK Telemark
NRK Troms og Finnmark
NRK Trøndelag
NRK Vestfold
NRK Østfold
Oppland Arbeiderblad
Rogalands Avis
Smaalenene
Sogn Avis
Strilen
Sunnmørsposten
Sør-Trøndelag
TA
Tidens Krav
Troms Folkeblad
Varden
Vestfold Blad

NyheterForrigeForrigeForrigeNesteNesteNeste


Fly satt inn i AmazonasP4
Brasil har satt inn hæren i arbeidet med å slukke de mange skogbrannene i Amazonas. Blant annet er to fly satt inn for å dumpe tusenvis av liter vann over regnskogen. Og tidligere i dag ble lederne i G7-landene enige om å hjelpe landene som er rammet av skogbrannene. Brannene har også skapt stort engasjement i Norge. Til nå har 36 000 privatpersoner gitt til sammen 7,3 millioner kroner til Regnskogfondet.
2019-08-25 23:41:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kjørte i treP4
En bil kjørte i kveld inn i et tre på Nordstrand i Oslo. To personer har stukket fra stedet, opplyser politiet, som søker etter dem med flere patruljer. De mistenker høy hastighet og ruskjøring. Det er store materielle skader på bilen.
2019-08-25 23:05:29  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Savnet etter løpP4
Et helikopter er satt inn i søket etter en savnet mann i 30-årene i Skien i kveld. Også flere frivillige fra Røde Kors er kalt ut for å lete etter mannen, som var ute og løp. Han dro hjemmefra klokken 17, og skulle vært hjemme i 19-tiden, men dukket aldri opp. Politiet ber om tips i saken.
2019-08-25 22:37:09  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Flere hyller PreusP4
En rekke venner og kolleger av Anne Grete Preus sier det blir et stort savn å miste henne. Artisten døde natt til i dag, etter en tids sykdom, 62 år gammel. Jørn Hoel kaller Preus en bauta, og sier til VG at hun har betydd ekstremt mye for mange. Artistkollega Hanne Krogh sier hun minnes Preus som rockens dronning.
2019-08-25 22:20:54  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

MC-fører til sykehusP4
En MC-fører er fløyet til sykehus etter å ha havnet under en buss i Sirdal i Vest-Agder i kveld. Tilstanden er ukjent. Ifølge politiet kjørte flere MC-førere i følge på en smal vei, og en av dem falt av sykkelen og skled under bussen. Han skal ikke ha blitt kjørt over. En annen i følget ble også sendt til sykehus, og skal være lettere skadet.
2019-08-25 22:17:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Høyre og Ap sliter på målingP4
Både Høyre og Arbeiderpartiet taper nå velgere, ifølge en ny meningsmåling. I målingen gjort for TV 2 får Ap 23,2 prosent, som er tilbake 1,3 prosentpoeng fra kanalens forrige måling, som ble publisert onsdag. Det betyr at Ap ligger an til å gjøre historiens dårligste kommunevalg. Høyre går også tilbake, 1,2 prosentpoeng, til 17,4. Senterpartiet har mest fremgang, og får 15,6 prosent oppslutning.
2019-08-25 21:26:44  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Uenige om bompengerP4
Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen fra Arbeiderpartiet sier det er uaktuelt å øke bompengenivået i Oslo. Dermed er han uenig med miljø - og samferdselsbyråd Lan Marie Berg fra MDG, som mener det er nødvendig for å få ned trafikken, og sørge for nok penger til kollektivprosjekter. Johansen sier til NTB at de har en avtale, som ligger fast, og at bompengenivået ikke skal opp.
2019-08-25 21:11:19  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Utenriksministeren har reistP4
Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif har nå reist fra den franske byen Biarritz, der G7-landene i helgen er samlet til møte. Det vakte stor oppsikt da han tidligere i dag kom på et uanmeldt besøk. Ifølge New York Times hadde utenriksministeren blant annet et møte med Frankrikes president Emmanuel Macron, men hva det ble snakket om er ikke kjent.
2019-08-25 20:32:34  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Omkom etter at bil kjørte i vannetP4
En kvinne i slutten av tenårene døde i kveld av skadene hun pådro seg da en bil havnet i vannet i Svolvær i går kveld. Det opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge. De to andre som satt i bilen er fremdels hardt skadet. De tre ble i går hentet opp av dykkere og fløyet til sykehus. Årsaken til at bilen havnet i vannet er ikke kjent.
2019-08-25 20:10:07  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Lite flyskam i nordP4
Tre av fire nordlendinger sier de ikke føler på flyskam. Det kommer frem i en ny måling InFact har gjort for NRK og Amedia. Rundt 13 prosent av de spurte i Nordland svarer ja på spørsmål om de føler flyskam, mens 74 prosent sier nei. Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum sier til NRK at fly er helt nødvendig om man skal komme seg rundt i Norge, og at han mener det ikke er grunn til å skamme seg.
2019-08-25 20:09:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Hyller Anne Grete PreusP4
Venner og kolleger hyller Anne Grete Preus, som døde natt til i dag, 62 år gammel. Ole Paus sier til NRK at Preus var et vakkert og godt menneske, og en stor artist. Kari Bremnes sier Preus har betydd mye for veldig mange mennesker og at hun var et forbilde for mange jenter i musikken - mens kulturminister Trine Skei Grande takker for alle minner, og sier musikken vil leve videre. Anne Grete Preus døde etter en tids sykdom.
2019-08-25 20:05:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Umulig å godtaP4
Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier det er umulig å godta regjeringens bom-avtale. Regjeringen tilbyr større statlig finansiering av bypakkene mot en reduksjon i bompengene. Johansen sier til TV 2 at Oslo skal bygge ut kollektivtilbudet og få ned klimagassutslippene, og at det ikke lar seg forene med lavere bompenger. Samferdselsminister Jon Georg Dale mener det er vanvittig å si nei til mellom fem og seks milliarder kroner til bomkutt og kollektiv.
2019-08-25 20:05:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Skal beskytte haiarterP4
En rekke land stemte under en konferanse i Geneve i dag for å beskytte en rekke haiartier fra kommersielt fiske. Makrellhaien er blant artene som skal beskyttes fra overfiske, etter at den nesten har forsvunnet helt fra Middelhavet, og bestanden også har krympet i Atlanterhavet og Stillehavet. Før helgen ble landene enige om å oppføre sjiraffer som beskyttet dyreart.
2019-08-25 19:23:24  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Leter fortsatt etter gjeringspersonerP4
Politiet leter fortsatt etter en eller flere gjerningspersoner etter at tre menn ble funnet skadet i Horten natt til i går. En av dem er livstruende skadet. Ingen er pågrepet etter siktet, og politiet sier til NTB at de undersøker alle typer spor. De to som ikke er livstruende skadet blir i dag avhørt av politiet, men det er ikke kjent hva som har kommet frem.
2019-08-25 19:12:34  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Sju døde på MallorcaP4
Dødstallet etter at et helikopter og et småfly kolliderte på Mallorca i dag har nå steget til sju. To av de omkomne satt i flyet, og fem i helikopteret, opplyser lokale myndigheter. Årsaken til ulykken på den spanske øya er ikke kjent.
2019-08-25 19:10:54  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Dale: - VanvittigP4
Samferdselsminsiter Jon Georg Dale reagerer kraftig på at MDG i Oslo sier nei til større statlig finansering av bypakken, mot en reduksjon i bompengene. Byråd Lan Marie Berg sier til Dagbladet at hun vil ha ned prisene på kollektivtransport, og heller vil øke bompengene for også å få ned biltrafikken. Dale skriver på Twitter at han mener det er vanvittig å si nei til mellom fem og seks milliarder kroner, og han mener bilistene får svi.
2019-08-25 19:05:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Anne Grete Preus er dødP4
Artisten Anne Grete Preus er død, 62 år gammel. Preus døde i natt etter en tids sykdom. Hun har preget norsk musikkliv i flere tiår, og vant blant annet hele fire spellemannpriser, tre av dem for albumet Milimeter i 1994 - og Preus fikk hedersprisen i 2014.
2019-08-25 18:58:55  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ødgegaard med scoringP4
Martin Ødegaard har scoret sitt første mål for sin nye klubb, Real Sociedad. Og det ble en viktig scoring. 20-åringens mål like før slutt sørget for at La Real slo Mallorca 1-0 på bortebane.
2019-08-25 18:42:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fløyet til sykehusP4
En person er fløyet til Ullevål sykehus etter en frontkollisjon ved Tinnsjø i Telemark. Tilstanden er ikke kjent. Også en annen person ble skadet, og er kjørt til sykehus. Tre personer var involvert i ulykken.
2019-08-25 18:29:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Bør bruke Equinor i BrasilP4
- Norge bør vurdere om Equinor kan holde tilbake investeringer for å få Brasil til å redde regnskogen. Det mener stortingsrepresentant for Venstre, Ketil Kjenseth. Equinor investerer stort i olje og gass i Brasil, og det bør Norge nå utnytte for å få brasilianske myndigheter til å ta grep for å stanse skogbrannene i Amazonas, sier Kjenseth til NRK. Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen avviser forslaget, og sier det vi trenger er avtaler, ikke økonomisk boikott.
2019-08-25 18:27:34  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mann i 20-årene funnet dødP4
Det var en mann i 20-årene som ble funnet død utendørs i Sandnes i dag tidlig. Det opplyser politiet nå i kveld. De mener det ikke har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet, etter å ha gjort undersøkelser. Adøde vil bli obdusert og saken etterforskes videre.
2019-08-25 18:09:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- En provokasjonP4
- Iran kan risikere å hisse på seg Donald Trump ytterligere ved å sende landets utenriksminister til G7-møtet i Frankrike. Det mener ekspert på internasjonal politikk ved NTNU, Jo Jakobsen. Mohammad Javad Zarif dukket overraskende opp i Biarritz i ettermiddag, etter at han skal ha blitt invitert av Frankrike. Jakobsen sier til VG at det kan oppfattes som en provokasjon mot USA, og han tror samtalene om situasjonen mellom USA og Iran på møtet blir mer krevende.
2019-08-25 18:07:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

To skadet i ulykkeP4
To personer er kjørt til akuttmottaket i Skien etter en trafikkulykke i byen sent i ettermiddag. Tilstanden deres er ikke kjent. Kun en bil skal ha vært involvert.
2019-08-25 17:21:44  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Sommertemperaturer flere stederP4
Sommeren kommer tilbake flere steder i landet neste uke. Denne uken har det vært varmt i Sør-Norge, og de neste dagene vil gradestokken passere 20-tallet også i Midt-Norge, ifølge Meteorologisk institutt. På Øst- og Vestlandet kan det bli temperaturer over 25 grader i morgen. Også ellers i Europa er det varmt nå. Blant annet ble det målt 31 grader i både London og Paris i dag.
2019-08-25 17:09:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Færre leaser bilP4
Tallet på nordmenn som leaser privatbil, har gått kraftig ned i første halvår i år. Det viser tall fra Finansieringsselskapenes forening, skriver E24. Sammenlignet med samme periode i fjor har leietallene i privatmarkedet falt med 27 prosent. Leder for bilfinans i Danske Bank, Ketil Pedersen, tror fallet kan skyldes det økende antallet solgte elbiler.
2019-08-25 17:09:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Irans utenriksminister til G7P4
Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif har nå ankommet G7-møtet i Biarritz i Frankrike. Det var ikke varslet at han skulle møte. Zarif skal ha blitt invitert av Frankrike. Den siste tiden har det vært mye spenning mellom USA og Iran, men det skal ikke være planlagt noen møter mellom de to landene i Biarritz.
2019-08-25 16:16:44  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Voldelige sammenstøt i Hong KongP4
Det har igjen vært voldelige sammenstøt mellom politiet og demonstranter i Hong Kong i dag. Politiet har avfyrt varselskudd, tatt i bruk skjold, tåregass og vannkanoner i et forsøk på å drive demonstrantene tilbake.
2019-08-25 16:04:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Nei til bompengekutt i OsloP4
- Det er uaktuelt for Miljøpartiet de Grønne å kutte i bompengene i Oslo. Det sier miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg. Hun sier til Dagbladet at de ikke vil ta imot tilbudet fra regjeringen om større statlig finansiering av bypakkene mot en reduksjon i bompengene. Berg sier Oslo i stedet må øke bompengene for å kutte i kollektivprisene, og samtidig nå ned biltrafikken i hovedstaden.
2019-08-25 16:04:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Spår rekordsvak kroneP4
Den norske kronen kan falle til rekordlavt nivå mot euroen til jul. Det mener DNB Markets, som spår at en euro vil koste 10 kroner og 20 øre når vi nærmer oss slutten av desember, melder E24. Til tross for at norsk økonomi vokser, og renten har vært på vei opp, har kronen svekket seg over tid. DNB Markets peker på at markedene skyr kronen når risikoen er høy som nå, blant annet med fare for hard brexit og eskalering av handelskrigen mellom Kina og USA.
2019-08-25 16:04:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

G7-land vil hjelpe AmazonasP4
G7-landene er enige om å hjelpe landene som er rammet av skogbrannene som herjer i Amazonas nå. Det opplyste Frankrikes president Emmanuel Macron i dag. Brannene i regnskogen har skapt stort engasjement i Norge, og til nå har 34 000 privatpersoner gitt over 7 millioner kroner til regnskogfondet.
2019-08-25 15:51:44  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Helikopter og fly kolliderteP4
Minst tre personer døde da et helikopter og et fly kolliderte på den spanske øya Mallorca i ettermiddag. Det melder lokale medier. De frykter at dødstallet skal stige til fem da to fortsatt er savnet. Årsaken til ulykken er ikke kjent. Nødetatene er på stedet.
2019-08-25 15:32:09  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Turiststrand evakueresP4
En turiststrand i Barcelona har blitt evakuert i ettermiddag etter funn av det som kan være sprengstoff. Dagbladet har snakket med en nordmann på stedet som forteller at opp mot 300 meter av stranden er sperret av. Det er rundt 15 politibiler i tillegg til helikopter og båter på stranden.
2019-08-25 14:52:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Avhører skadde etter voldP4
To av tenåringsguttene som ble skadet i en voldshendelse i Horten natt til lørdag skal avhøres i dag. Det opplyser politiet til VG. Den tredje er fortsatt livstruende skadet. Politiet har så langt ikke pågrepet noen, og de opplyser at de står overfor ukjente gjerningspersoner.
2019-08-25 14:35:29  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Politiet etterforskes etter drapP4
Det er nå startet etterforskning mot politiet i Stockholm etter at en norsk kvinne ble funnet drept i en leilighet i den svenske hovedstaden onsdag. Det melder Expressen. Det tok to og en halv time fra naboer varslet til politiet kom, og de etterforskes for tjenestefeil. Samboeren til kvinnen er siktet i saken, han var i følge avisen full av blod da han ble pågrepet på stedet.
2019-08-25 14:28:24  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Trekker tilbake anger over handelskrigP4
Det hvite hus går nå ut og benekter at Donald Trump angrer på handelskrigen mellom USA og Kina. De opplyser at det eneste presidenten angrer på er at han ikke har økt satsene mer, melder nyhetsbyrået AFP. Tidligere i dag svarte Trump ja på spørsmål fra journalister om han angrer hvordan situasjonen har utspilt seg.
2019-08-25 13:29:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Bot etter scooterulykkeP4
En mann i 30-årene må betale 20 000 kroner i bot etter at en fem år gammel jente ble påkjørt med snøscooter i Indre Troms i fjor. Jenta fikk beinbrudd i låret og måtte opereres, melder Nordlys. Han forlot også ulykkesstedet uten å informere politiet. Etterforskningen har også avdekket at skuteren var i dårlig stand.
2019-08-25 13:25:54  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kommuner mangler jordmødreP4
Flere kommuner sliter med å ansette jordmødre. Det er fordi stillingsprosenten er lav og jobben relativt ensom, sier helseminister Bent Høie til VG. En kartlegging avisen har gjort viser at 42 prosent av kommunene har jordmor-stillinger på 50 prosent eller mindre.
2019-08-25 13:22:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Stor fare for Brexit uten avtaleP4
Det er stor fare for at Storbritannia vil forlate EU uten en Brexitavtale. Det sier statsminister Boris Johnson til BBC. Tidligere har han slått fast at det er lite sannsynlig at det vil skje. Johnson sier det som er viktig nå er å være forberedt om de må gå uten en avtale. Storbritannia skal etter planen forlate EU 31. oktober.
2019-08-25 13:22:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

To politifolk skutt i FinlandP4
To politifolk i Finland ble skutt mens de var på oppdrag i Borgå øst for Helsinki i natt. Skadeomfanget deres er ikke kjent, men de får behandling på sykehus, melder YLE. Bevæpnede politistyrker leter etter flere gjerningsmenn og også helikoptre har blitt tatt i bruk i søket. Politiet advarer om at gjerningspersonene er farlige.
2019-08-25 13:17:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Opptøyer i Hong KongP4
Politiet har tatt i bruk tåregass mot demonstranter i Hong Kong i dag. Flere av demonstrantene hadde møtt opp forberedt og har med seg egne gassmasker, melder nyhetsbyrået Reuters. Titusenvis deltar i dagens marsj. Også i natt var det sammenstøt mellom demonstranter og politi. Da skal demonstrantene ha kastet brannbomber og murstein.
2019-08-25 12:58:49  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ønsker tips etter bil i vannetP4
Politiet ønsker tips etter at en bil kjørte ut i havet ved fergekaia i Svolvær i går kveld. De ønsker blant annet å komme i kontakt med en person som hjalp til i vannet. En kvinne i slutten av tenårene og en mann i 30-årene er kritisk skadet, mens en kvinne i 30-årene er alvorlig skadet. De tre ble hentet opp av dykkere etter at bilen havnet på 25 meters dyp.
2019-08-25 12:22:09  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Leter etter moskusP4
En moskus ble sett vandrende sør for Otta i Oppland tidlig på morgenen i dag. Statens naturoppsyn leter nå etter dyret og anbefaler alle som ser den om å ringe politiet, melder NRK. Fylkesmannen i Innlandet har gitt fellingstillatelse på moskusen.
2019-08-25 12:09:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Manglet medisiner 2 mill gangerP4
Det har skjedd to millioner ganger så langt i år at apotek ikke har medisinen folk kommer for å hente. Det viser en undersøkelse gjort av Apotekforeningen. I 1,5 millioner av tilfellene klarte apoteket å finne tilsvarende legemiddel som det som var på resepten, mens i 500 000 tilfeller var det ingen god løsning, melder NRK. Apotekforeningen sier dette er et problem som ser ut til å øke.
2019-08-25 12:09:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

29 pågrepet i Hong KongP4
29 personer er pågrepet i forbindelse med demonstrasjoner i Hong Kong i natt. Det ble også tatt i bruk tåregass mot demonstrantene som kastet brannbomber og murstein, melder nyhetsbyrået Reuters. Demonstrasjonene har pågått i tre måneder. Deltakerne krever mer demokrati.
2019-08-25 11:27:09  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fortsatt livstruende skadetP4
En av de tre personene som ble funnet skadet på bakken i Horten natt til i går er fortsatt livstruende skadet. Det melder NRK. Ingen er så langt pågrepet. Politiet ønsker å få flere tips i saken og oppfordrer alle som har vært i området og kan ha sett noe om å ta kontakt. Politiet har fått snakket med to av de tre som ble skadet, men vil ikke kommentere hva som har kommet fram av informasjon.
2019-08-25 10:34:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Trump uttrykker angerP4
For første gang uttrykker USAs president anger over handelskrigen med Kina. På spørsmål fra journalister om han angret på hvordan situasjonen har utspilt seg svarte Donald Trump ja, melder The Washington Post. Trump er for tiden i Frankrike i forbindelse med G7-møtet som pågår nå.
2019-08-25 10:16:19  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

7 av 10 vil ha tog til FinnmarkP4
7 av 10 nordmenn vil det skal bygges jernbane helt til Finnmark. Det viser en ny undersøkelse Norstat har gjort for ABC Nyheter. Aller mest positive er folk i Nord-Norge der 86 prosent ønsker tog, mens i Oslo svarer 63 prosent at toglinjen bør forlenges til Finnmark. I sommer la Jernbanedirektoratet fram en rapport som viser det ikke vil være samfunnsøkonomisk lønnsomt.
2019-08-25 10:06:19  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Risikerer tre års fengsel for hatytringerP4
En mann i 60-årene risikerer tre års fengsel for å ha kommet med en rekke truende og hatefulle ytringer. Mannen skal blant ha skrevet at tidligere AUF-leder Mani Hussaini snart er ferdig og leve Anders Behring Breivik. Han skal ha sendt søppel i posten til forskjellige personer og organisasjoner og vært voldelig mot en sykepleier med minoritetsbakgrunn. Mannens forsvarer vil ikke kommentere saken, melder NTB. Rettssaken starter i Oslo tingrett til uka.
2019-08-25 10:06:19  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mange tester seg for kjønnssykdommer etter ferienP4
- August er en travel måned.
2019-08-25 10:04:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Død person i SandnesP4
En død person er funnet utendørs i Sandnes på morgenen i dag. Politiet er på stedet og gjør undersøkelser. Det er så langt ikke noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt. Men politiet vil fortsette med undersøkelsene videre.
2019-08-25 09:28:24  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

To kritisk skadet etter bil i vannetP4
En kvinne i slutten av tenårene og en mann i 30-årene er kritisk skadet etter at en bil havnet i vannet ved fergekaia i Svolvær i går kveld. Det opplyser Universitetetssykehuset Nord-Norge i Tromsø. I tillegg er en kvinne i 30-årene alvorlig skadet. De tre ble hentet av dykkere og fikk livreddende førstehjelp før de ble fløyet til sykehus. Bilen havnet på 25 meters dyp.
2019-08-25 09:26:44  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ingen mistenkte etter voldtektP4
Politiet har så langt ingen mistenkte etter at en ung kvinne skal ha blitt voldtatt i Frognerparken fredag kveld. Det opplyser politiet til NTB. Det ble først meldt om to voldtekter, men den ene viste seg å være uønsket seksuell handling. Det var en stor fest i Frognerparken fredag der rundt 500 ungdommer deltok.
2019-08-25 09:08:24  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Israelsk drone skal ha eksplodertP4
En israelsk drone skal ha eksplodert i lufta over Beirut i Libanon i natt, mens en annen har gått ned. Det opplyser Hizbollah i følge nyhetsbyrået Reuters. Det er den første hendelsen av et slikt slag på over ti år. Israel har ikke ønsket å kommentere opplysningene.
2019-08-25 08:20:29  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil ikke betale hele BrexitregningenP4
Storbritannia har ingen planer om å betale hele Brexitregningen om de forlater EU uten en avtale. I følge Sky News skal statsminister Boris Johnson i dag fortelle EU-president Donald Tusk at de bare vil betale 9 av 39 milliarder pund av brexitregningen. Flere advarer mot konsekvensene av dette, og frykter det vil hindre en fremtidig handelsavtale.
2019-08-25 08:20:29  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Katt og matmor måtte reddes fra treP4
En katt og kattens matmor måtte reddes ned fra et tre i Svinndal i Østfold tidlig på morgenen i dag. Katten hadde klatret opp mot 10 meter opp i et tre, og da matmor forsøkte å redde pus, ble hun sittende fast også, opplyser brannvesenet. De har sendt en stigebil til stedet.
2019-08-25 07:30:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Bilbranner i OsloP4
Det begynte å brenne tre biler i Sofienberggata i Oslo i natt. To personer ble sett løpende fra stedet og politiet mistenker brannene er påsatt. En av bilene fikk store skader, opplyser politiet. Ingen er så langt pågrepet.
2019-08-25 07:16:19  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tror Skei Grande er på vei utP4
Trine Skei Grande vil trolig ikke overleve som Venstreleder. Det tror en rekke velgere og folkevalgte i norske kommunestyrer som har blitt spurt om dette i en ny undersøkelse. Bare 16 prosent av de folkevalgte tror Grande blir sittende som partileder fram til stortingsvalget i 2021. 19 prosent av velgerne svarer det samme, melder VG. I motstatt ende er Høyreleder Erna Solberg. 81 prosent av lokalpolitikerne tror hun fortsetter.
2019-08-25 07:16:19  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Knivstukket i armenP4
En person ble knivstukket i armen i Lebesby i Finnmark i natt. Personen er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang. Knivstikkingen skjedde i forbindelse med en krangel mellom flere menn, opplyser politiet. En person er pågrepet i saken og har blitt avhørt.
2019-08-25 07:16:19  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kritisk skadet etter båtulykkeP4
En person er kritisk skadet og fløyet til Ullevål universitetssykehus etter en båtulykke utenfor Arendal sent i går kveld. Også to andre personer er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang. Båten sank etter at den kjørte på land. Årsaken til ulykken er ikke kjent. Politiet har gjort undersøkelser på åstedet i natt og Statens Havarikommisjon vil bli varslet.
2019-08-25 07:15:54  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

To unge gutter i ulykkeP4
To tenåringsgutter er kjørt til sykehus etter en alvorlig motorsykkelulykke i Fjell i Hordaland i natt. En av dem var bevisstløs da han ble hentet av luftambulanse, opplyser politiet. Skadeomfanget er ikke kjent.
2019-08-25 07:15:54  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Truffet av lyn på golfturneringP4
Flere tilskuere er skadet etter et lynnedlsag under golfturnering i Atlanta i USA. Det melder ESPN. To av tilskuerne skal være alvorlig skadet. Lynet slo ned mens det var en pause i PGA-turneringen på grunn av dårlig vær.
2019-08-24 23:49:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mulig orkan i KaribienP4
En tropisk storm i det karibiske hav kan i løpet av de neste dagene utvikle seg til en orkan. Det advarer det amerikanske orkansenteret. Stormen ligger nå drøyt 1000 kilometer øst for Barbados, men det er foreløpig for tidlig å si hvilke områder som kan bli rammet av den potensielle orkanen.
2019-08-24 23:31:44  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Israel: Stanset angrepP4
Det israelske forsvaret hevder de har angrepet flere mål i Syria for å hindre det de sier skulle være et stort iransk droneangrep mot israelske mål. Isrealske myndigheter anklager Iran og det syriske regimet for å ha planlagt angrepet.
2019-08-24 23:23:49  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Trump: - Store forventningerP4
Donald Trump sier han tror det blir oppnådd mye på G7-toppmøtet i Frankrike i helgen. Det siste den amerikanske presidenten gjorde før han reise til Frankrike var å true med straffetoll på fransk vin. Det var et svar på at Frankrike i juli vedtok å skattelegge amerikanske selskaper som Google, Apple og Facebook. President Emmanuel Macron har advart Trump mot å starte en handelskrig. Da de to møttes i ettermiddag sa Trump at de har et godt forhold.
2019-08-24 23:08:49  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ligger på 25 meters dypP4
Det er to kvinner og en mann som er fløyet til sykehus etter at en bil havnet i vannet ved fergekaia i Svolvær i kveld. Alle tre er voksne, og tilstanden er uavklart, opplyser Universitetssykehus Nord-Norge sent i kveld. De tre ble hentet opp av dykkere. Det ble gitt livreddende førstehjelp, før de ble fløyet vekk. Bilen skal ha kjørte gjennom autovernet og ut i vannet, og ligger på 25 meters dyp. Årsaken til ulykken er ikke kjent.
2019-08-24 23:07:34  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil ikke blokkere avtaleP4
Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og Sør-Amerika. Det opplyser landets regjering i dag. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen. EU-kommisjonens president Donald Tusk har sagt at det er vanskelig å forestille seg at avtalen skal ratifiseres så lenge Amazonas står i brann.
2019-08-24 22:14:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Lastebilnæringen frykter bomregningP4
Lastebilnæringen frykter at det er den som må betale for bomrabattene til privatbilene, etter regjeringens bomavtale. Siden 2016 har ferge- og bompengekostnadene for lastebiler steget med 42,4 prosent, ifølge tall fra SSB. PostNord, som er et av de selskapene som bruker veinettet mest, frykter at de økte kostnadene dyttes over på deres næring, skriver Aftenposten.
2019-08-24 22:11:19  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Til sykehus etter å ha havnet i vannetP4
Tilstanden til de tre som ble hentet opp av vannet i Svolvær i kveld skal være alvorlig. Det opplyser politiet til Lofotposten. Bilen de satt i skal ha gått gjennom autovernet og ut i vannet, dykkere var på stedet etter rundt et kvarter. De fikk de tre ut av bilen og opp på land, der det ble satt i gang livreddende førstehjelp. De ble så fløyet til sykehus i Tromsø. Kriseteamet i Vågan kommune er varslet.
2019-08-24 21:31:28  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kraftig brann på ferieøyP4
En kraftig skogbrann har brutt ut på den greske ferieøya Samos. Flere hoteller er evakuert ved byen Pythagorion, og rundt 50 nordmenn er blant turistene som blir evakuert. Brannen er ikke under kontroll og røyken beveger seg nå mot byen. Reiseselskapet TUI opplyser at 16 nordmenn som reiser med dem er flyttet på grunn av brannen.
2019-08-24 21:10:32  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ingebrigtsen to og tre 1500P4
Filip Ingebrigtsen ble nummer tre på 1500-meteren i Paris, med 3.31.06, mens lillebror Jakob ble nummer fire med 3.31.33. De var et drøyt halvsekund bak Ronald Musagala fra Uganda som vant.
2019-08-24 20:33:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tåregass mot G7-demonstranterP4
Politiet i Frankrike har brukt vannkanoner og tårgegass mot demonstranter som blokkerte en vei like ved G7-møtet i Biarritz i Frankrike i dag. Noen demonstranter har kastet stein mot politiet, men demonstrasjonene skal i hovedsak ha vært fredelige. Lederne av verdens sju største industriland er samlet for å diskutere blant annet handel og klima.
2019-08-24 20:32:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Bil i vannet ved SvolværP4
Det pågår fremdeles livreddende førstehjelp etter at tre personer ble hentet opp av en bil som havnet i vannet i Svolvær i kveld. Bilen kjørte i vannet ved fergekaia rundt klokken 20. Nødetatene og dykkere var på stedet rundt et kvarter senere, og fikk de tre ut av bilen og opp på land. Det ikke kjent hvorfor bilen havnet i vannet. Et Sea King-helikopter og en luftambulanse er på stedet. Polititet jobber med å identifisere de tre som var i bilen, og varsle deres pårørende.
2019-08-24 20:23:24  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Liverpool banket ArsenalP4
Liverpool hadde full kontroll på Arsenal hjemme på Anfield i Premier League i kveld. Det endte 3-1 til Liverpool, etter to scoringer av Mohamed Salah og ett mål av Joel Matip. Lucas Torreira scoret gjestenes mål. Liverpool topper tabellen med ni poeng på tre kamper.
2019-08-24 20:06:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Warholm-seier i ParisP4
Karsten Warholm vant kveldens 400 meter hekk under Diamond League-stevnet i Paris. Nordmannen utklasset konkurrentene og vant med tiden 47.26.
2019-08-24 20:04:10  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Jensen vurderte å droppe regjeringenP4
FrP-leder Siv Jensen sier hun var vurderte å ta partiet ut av regjeringen før bomavtalen kom på plass i går kveld. De fire regjeringspartiene brukte lang tid på å komme til enighet, og det skjedde først etter at statsminister Erna Solberg i går la frem en siste skisse de andre partiene måtte ta stilling til. Jensen sier til NRK at hun var klar til å ta konsekvensene av situasjonen de sto i. Også Solberg sa i går at hennes endelige skisse kunne få konsekvenser for regjeringsprosjektet.
2019-08-24 19:45:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil be om forbud mot biff fra BrasilP4
EU bør vurdere å forby brasiliansk biff, med mindre Brasil stopper brannene som herjer i regnskogen. Det krever Finland, som nå sitter med formannskapet i EU. Finlands finansminister, Mika Lintila, mener virkemidlene som kan dempe klimaendringene kan bli ubrukelige om Amazonas systematisk ødelegges. EUs finansministre skal etter planen diskutere biff-forbudet på et møte om tre uker.
2019-08-24 19:29:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Padler omkom i TromsøP4
En mann i 50-årene omkom i en kajakkulykke ved Tussøya utenfor Tromsø i dag. Venner i samme padlefølge fant mannen i havet, og nødetatene rykket ut til stedet. Det ble satt i gang livreddende førstehjelp, men mannen ble erklært død. Ifølge politiet deltok den omkomne på en organisert tur i regi av en padlerklubb. Årsaken til ulykken er ikke kjent.
2019-08-24 19:25:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Rasistiske meldinger mot RashfordP4
Manchester United-spiss Marcus Rashford er utsatt for en rekke rasistiske meldinger på sosiale medier etter at han bommet på straffe i 2-1-tapet mot Crystal Palace i dag. Tidligere denne uken skjedde det samme med Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba. United-manager Ole Gunnar Solskjær sier til VG at det er galskap at dette skjer i 2019, og at han ikke har ord.
2019-08-24 19:10:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Skutt mot på åpen gateP4
En mann skal ha blitt skutt etter på gaten på Grünerløkka i Oslo i kveld. Mannen har forklart at en mann siktet på ham og skjøt fra en balkong, men han ble ikke skadet. Politiet gikk til væpnet aksjon, og pågrep en mann i 30-årene inne i leiligheten. Funn på stedet styrker mistanken om at det ble skutt med et ekte våpen. Det ksla ikke være noen relasjon mellom de to involverte.
2019-08-24 19:07:34  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Væpnet aksjon i OsloP4
En mann i 30-årene er nå pågrepet etter en væpnet aksjon på Grünerløkka i Oslo i kveld. En mann som gikk på gaten har forklart politiet at han ble siktet på med et våpen av en mann som sto på en balkong, og at han også ble skutt etter. Flere andre personer har også meldt at de har hørt skudd. Politiet pågrep mannen i leiligheten det skal ha blitt skutt fra. Funn på stedet styrker mistanken om at det er skutt med et reelt våpen, ifølge politiet.
2019-08-24 17:43:24  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

MC-fører omkomP4
En motorsykkelfører mistet livet etter en ulykke ved Ålgård i Rogaland sent i ettermiddag. Ifølge politiet har motorsyklisten trolig kjørt inn i autovernet. Veien vil trolig bli stengt på stedet i lang tid.
2019-08-24 17:17:09  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Palace-seier på Old TraffordP4
Crystal Palace slo Manchester United 2-1 på bortebane - Palace avgjorde kampen to minutter på overtid. Watford - West Ham 1-3 Sheffield United - Leciester 1-2 Og Brighton - Southampton 0-2
2019-08-24 17:12:47  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Distriktene er vinnerenP4
- Bilistene i distriktene kommer best ut av regjeringens bompengeavtale. Det mener assisterende direktør i Transportøkonomisk institutt, Kjell Werner Johansen, som i dag har studert de mange tiltakene i avtalen de fire regjeringspartiene ble enige om i går kveld. Han tror satsingen på å kutte bompenger på flere store samferdselsprosjekter rundt om i landet er det folk vil merke i størst grad. Det er satt av 1,4 milliarder kroner i året til å redusere bompengene utenfor byområdene.
2019-08-24 17:12:34  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Johnsen RBK-klarP4
Landslagsspiss Bjørn Maars Johnsen skal nå være klar for et utlån til Rosenborg, det melder VG. 27-åringen skal være klar for et fire måneder langt utlån fra nederlandske AZ Alkmaar, og ifølge avisen presenteres han i forbindelse med Rosenborg-Stabæk på Lerkendal i kveld.
2019-08-24 16:39:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Puslete bomløsningP4
- Regjeringens bompengeløsning er puslete. Det er dommen fra Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum. Han sier til VG at det virker som om det blir en løsning som sentraliserer enda mer samferdselsmidler til de største byene, og at folks bompengeutgifter går lite ned. Sp-lederen mener bilavgiftene fortsatt er høye, og sier det var mye spill fra FrP og Venstre.
2019-08-24 16:05:29  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kraftig økning i bidrag til RegnskogfondetP4
Regnskogfondet har hatt en kraftig økning i økonomisk støtte fra privatpersoner det siste døgnet. De omfattende skogbrannene i Amazonas har nå pågått i tre uker. De siste to dagene har de fått inn seks millioner kroner - fra rundt 30 000 nordmenn, opplyser Regnskogfondet til P4-nyhetene. Generalsekretær Øyvind Eggen er overveldet.
2019-08-24 16:03:24  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Politimester flyttesP4
Politimester i Øst politidistrikt Steven Hasseldal flyttes til Politidirektoratet. Det skjer etter at det i går ble kjent at han har innledet et nært vennskap til en kollega. Visepolitimester Ida Øystese blir konstituert som politimester.
2019-08-24 15:48:24  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Stor leteaksjon etter eldre kvinneP4
Det pågår en stor leteaksjon etter en kvinne i 80-årene som er meldt savnet i Sørreisa i Troms. Familien sendte bekymringsmelding i går kveld etter å ikke ha fått kontakt med kvinnen siden tirsdag, melder Nordlys. Rundt 70 personer fra blant annet Røde Kors, Forsvaret og Norske Redningshunder deltar i søket.
2019-08-24 15:32:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ingen pågrepet etter voldshendelseP4
Fortsatt er ingen pågrepet etter en alvorlig voldshendelse i Horten i natt. En person er livstruende skadet, mens en annen er alvorlig skadet, men stabil, opplyser politiet til NTB. Også en tredje person er lettere skadet. Politiet ser på alle tre som fornærmede. De har ikke blitt avhørt ennå. Mennene ble funnet liggende ute på bakken.
2019-08-24 15:17:09  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

NAF fornøyd med bompengeløsningP4
Bompengeløsningen regjeringspartiene har blitt enige om er et stort skritt i riktig retning for trafikantene. Det mener NAF. De er fornøyd med at både bilister og kollektivreisende får redusert egenbetalingen. NAF sier i en pressemelding at bompengebråket bør være en påminnelse til politikerne om at det går en grense for hvor stor belastning bilistene er villige til å ta.
2019-08-24 15:17:09  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mann med øks pågrepetP4
En mann med øks ble pågrepet i Stavanger sentrum i ettermiddag. Flere patruljer rykket ut til stedet da politiet fikk melding om mannen og de fikk raskt kontroll på ham. Han var beruset, men skal ikke ha truet noen.
2019-08-24 14:47:34  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nærmer seg fjellfast personP4
Redningsmannskap nærmer seg nå kvinnen som sitter fast i fjellet på 900 meters høyde i Senja i Troms. Det opplyser politiet til NRK. Hun kommer seg ikke ned på grunn av glatt føre. Dårlig sikt i området gjør at helikopter ikke kan bli tatt i bruk i redningsaksjonen og mannskap fra Røde Kors er på vei. Kvinnen skal være i god form.
2019-08-24 14:32:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Petacchi utestengt i to år for dopingP4
Den tidligere toppsyklisten Alessandro Petacchi har fått to års utestengelse for bruk av doping i 2012 og 2013. Det opplyser Det internasjonale sykkelforbundet i dag. Italieneren har 152 seiere i løpet av karrieren, men han ga seg i 2015.
2019-08-24 14:19:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

EU vil svare om USA innfører tollP4
EU kommer til å svare om USAs president Donald Trump om han gjør alvor av truslene sine og innfører høy toll på fransk vin. Det sa EU-president Donald Tusk da han ankom G7-toppmøtet i dag. Han sa videre at det siste de behøver er en konfrontasjon med deres fremste allierte, USA.
2019-08-24 14:15:54  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Døde etter båtveltP4
En mann i 50-årene døde på sykehus av skadene han fikk etter en båtvelt i Oppdal i går kveld. Det bekrefter politiet i Trøndelag i ettermiddag. Det ble gitt livreddende førstehjelp på stedet før han ble fløyet til sykehus. Mannen havnet under båten da den kantret.
2019-08-24 13:15:54  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Venstre burde ikke være i regjeringP4
Venstres oppførsel i bompengesaken viser at partiet ikke er modent nok til å sitte i regjering. Det mener Frps Christian Tybring-Gjedde. Han sier til TV2 at løgn og voldsomme utspill er blitt dagligdags, og han mener partiet forsøker å tilrane seg mer makt enn folk har gitt dem. Venstreleder Trine Skei Grande avfeier kritikken.
2019-08-24 12:35:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Livstruende skadet etter voldP4
En person er livstruende skadet etter å ha blitt utsatt for vold i Horten i natt. Det opplyser politiet til NRK. Også to andre personer ble skadet i hendelsen. Politiet jobber med å finne ut hva som har skjedd, og har blant annet avhørt vitner. Det er så langt ingen mistenkte i saken.
2019-08-24 12:22:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Bekrefter handelsavtale med BrasilP4
Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen bekrefter nå at Norge og de andre EFTA-landene er enige med Brasil om en handelsavtale. Regnskogsfondet er blant de som reagerer på avtalen, og mener Norge ikke burde inngått denne så lenge avskogingen øker og skogbrannene i regnskogen ikke er stanset. Regjeringen opplyser i en pressemelding at de ser alvorlig på situasjonen i Amazonas, og at det er en bestemmelse i avtalen om handel og bærekraftig landbruk.
2019-08-24 12:20:29  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Gravd over vannledningP4
Et stort område i Tromsø sentrum er uten vann etter at hovedvannledningen ble gravd over i dag. Vannet renner utover Verftsgata i stedet for ut i kranene til folk. Kommunen opplyser til Nordlys at noen trolig må vente i flere timer før de får vannet tilbake.
2019-08-24 11:42:34  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Repeterende radiosignaler fra rommetP4
Forskere har oppdaget repeterende radiosignaler fra rommet. Signalene kommer sannsynligvis fra noe langt utenfor vår galakse. Enkelte lurer på om utenomjordisk liv står bak, men Håkon Dahle, astryfysiker ved Universitetet i Bergen, sier til Forskning.no at selv om de ikke utelukker den muligheten er det ikke noe som tyder på en unaturlig forklaring.
2019-08-24 11:25:29  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

ActiveSystems - Nyheter fra P4Denne tjenesten er levert av ActiveSystems.