ActiveSystems Hjem
Vis liste over alle byer
Søk
BilderButikkNyheterSpillVæretWebmailOm Oslo

  
Alle nyheter

Lokal nyheter

Generelle nyheter
ABC Nyheter
Aftenposten
Dagbladet
Dagen
Framtida
Kommentar
Kommunal Rapport
Morgenbladet
Nationen
Nettavisen
NRK
Ny Tid
P4
Panorama
Siste.no
The Norway Post
TV2 Nyhetene
Ukeavisen Ledelse
Uriks
Utrolige Nyheter
Utrop
VG
Vårt Land

Andre nyheter
Altinn
Arbeidstilsynet
Arkivverket
Avinor
BI Handelshøyskolen
Bibliotekarforbundet
Bike.no
BilNorge
Boarding.no
Bonytt
Båtmagasinet
Cappelen Damm
Filmweb
Fjord Norge
Forbrukerportalen
Foreldre
Forskning
Forsvaret
foto.no
Gatebil.no
Helse
Her og Nå
Høgskolen i Bergen
Jenteporten
Kirken
KK
Klar Tale
Klassekampen
Lovdata
Mat
Montages
Mote
Motor
Musikkweb
NAV
Norsk Tipping
Nysgjerrigper
OBOS
Oslo Jazzfestival
Politiet
Regjeringen
Røde Kors
Seher
Seilas
Skatteetaten
Statistisk sentralbyrå
Statnett
Stortinget
Teknisk Ukeblad
Trafikanten
UIA
UIB
UIO
UIT
ut.no
Utdanningsdirektoratet
Vegvesen
Villmarksliv
Wideroe

Økonomi nyheter
Dagens Næringsliv
E24.no
Finans Norge
Finanstilsynet
Hegnar
iMarkedet
NA24.no
NRK Økonomi
Skagenfondene
Økonomisk Rapport

Sports nyheter
Aftenposten Sport
Dagbladet Sport
FotballMagasinet
NRK Sport
VG Sport

IT nyheter
akam.no
amobil.no
Apple
Dagens IT
Datainform
digi.no
DinSide
gamer.no
Gamereactor
Hardware.no
IDG.no
IT-Kanalen
ITavisen
ITpro.no
mac1
online.no
Techworld.no
tek.no
teknofil.no
Teknologi

Fylkes aviser
Adresseavisen
Agderposten
Firda
Fosna-Folket
Framtid i nord
Fædrelandsvennen
Gjengangeren
Namdalsavisa
Nordlys
NRK Buskerud
NRK Hedmark og Oppland
NRK Hordaland
NRK Møre og Romsdal
NRK Nordland
NRK Rogaland
NRK Sogn og Fjordane
NRK Telemark
NRK Troms og Finnmark
NRK Trøndelag
NRK Vestfold
NRK Østfold
Oppland Arbeiderblad
Rogalands Avis
Smaalenene
Sogn Avis
Strilen
Sunnmørsposten
Sør-Trøndelag
TA
Tidens Krav
Troms Folkeblad
Varden
Vestfold Blad

NyheterForrigeForrigeForrigeNesteNesteNeste


Manshaus fengslet i to nye ukerP4
Terror- og drapssiktede Philip Manshaus er varetektsfengslet i to nye uker med fullstendig isolasjon. Det har Oslo tingrett bestemt. Retten begrunner avgjørelsen med at det er fortsatt fare for bevisforspillelse. 22-åringen har erkjent å ha drept stesøsteren sin og for å stå bak angrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum 10. august.
2019-10-21 10:45:58  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Språkrådet refser NorwegianP4
Det er uheldig at viktig sikkerhetsinformasjon på Norwegian sine innenriksfly gis på engelsk. Det mener Språkrådet. Rådet sier de har fått flere henvendelser fra passasjerer som reagerer på praksisen, når besetningen i tillegg er norsk. Norwegian møter ikke kritikken, og sier til NRK at praksisen er godkjent for å sikre at alle, også de som ikke snakker norsk, blir opplyst.
2019-10-21 10:25:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Innkaller til pressemøte på KappP4
Politiet innkaller til pressekonferanse nå klokken 13 om drapsforsøket på Kapp i Oppland 9. oktober. En mann er siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn. Gutten ble funnet livløs i en bolig, og faren har erkjent handlingen. Politiet har omtalt hendelsen som en familietragedie.
2019-10-21 10:09:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kosmetikkjede begjærer seg konkursP4
Kosmetikkjeden Cosmetic Group, som eier og driver VITA og Loco, har begjært seg selv konkurs. De over tusen ansatte går dermed en usikker tid i møte. I en pressemelding skriver selskapet at de har opplevd svakere vekst enn ventet, og at lønnsomheten har dalt. Styret håpet nå at andre kan være interessert i å ta over virksomheten.
2019-10-21 09:51:34  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Dødt løp i valget i CanadaP4
Det går mot et nervepirrende valg i Canada i dag. I en fersk meningsmåling er det tilnærmet dødt løp mellom sittende statsminister Justin Trudeus liberale parti, og konservatives leder Andrew Scheer. Trudeau har vært involvert i flere skandaler den siste tid, og kritikerne mener valgløftene han ga i 2015, ikke er blitt oppfylt.
2019-10-21 09:44:50  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ap: ? Løftebrudd fra SolbergP4
Arbeiderpartiet mener nye SSB-tall viser at regjeringen mislykkes med omstillingen av norsk økonomi. Tallene viser ay Norge ligger an til å få historiens største underskudd i handelen med utlandet når man ser bort fra olje og gass. Aps Nils Kristen Sandtrøen sier til Klassekampen at det er et spektakulært brudd på løftet om å omstille norsk økonomi fra statsminister Erna Solberg.
2019-10-21 09:41:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Skolebarn mindre opphengt i dataP4
Barn blir mindre distrahert av datautstyr i skolen selv om bruken øker. Det viser en ny, foreløpig rapport fra Sintef. Årsaken kan være at den digitale praksisen blant barn starter tidligere enn før, og at det demper sensasjonsfaktoren, mener Sintef. Kommunalminister Jan Tore Sanner, sier funnene er gledelig, ettersom samfunnet blir stadig mer digitalt.
2019-10-21 09:32:19  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Trondheim kan bli bilfriP4
Trondheim kan bli en bilfri by. En fersk undersøkelse fra konsulentselskapet Cowi at to av tre bilister er villige til å droppe å ta bilen inn i sentrum dersom det legges til rette for det. Da ønsker de seg, ifølge Adresseavisen, hyppigere bussavganger, kortere reisetid og mindre avstand til holdeplassene.
2019-10-21 09:25:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Kan bli bråk i Venstre P4
- Trine Skei Grande har en sjanse til å fortsette som leder i Venstre. Det mener valgforsker Svein Tore Marthinsen. I natt gikk fristen for nominasjoner til Venstres valgkomité ut. Den siste tiden har flere i partiet tatt til orde for å gjøre endringer i ledelsen etter skuffende resultater ved høstens valg.
2019-10-21 08:26:48  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Reiulf Steen skeptisk til StøreP4
Tidligere Arbeiderparti-leder Reiulf Steen var kritisk til at Jonas Gahr Støre ble partileder. Det går fram i en ny biografi om Steen, skrevet av forfatter Hans Olav Lahlum, melder NRK. Steen var, ifølge boken, skeptisk til at Aps ledere etter ham selv manglet bakgrunn fra arbeiderklassen. Steen ledet Ap fra 1975 til 1981.
2019-10-21 08:23:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Trump vil DNA-teste asylsøkereP4
President Donald Trump vil ta DNA-prøve av alle asylsøkere og migranter som kommer til USA. Prøvene skal så registreres i en omfattende FBI-database, og brukes av politiet til å etterforske forbrytelser, opplyser justisdepartementet. Målet med tiltaket er å bremse ulovlig immigrasjon til USA. Borgerettighetsgrupper mener forslaget er ulovlig, og varsler rettslige skritt.
2019-10-21 08:19:03  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Solberg besøker IrakP4
Statsminister Erna Solberg ankom i dag Irak for å møte irakiske myndigheter og norske styrker. Møtet er blitt holdt hemmelig fram til som følge av sikkerhetshensyn, og skjer etter en invitasjon fra hennes irakske statsministerkollega. Irak trues for tiden av både sosial uro og at terrororganisasjonen IS gjenoppstår som følge av Tyrkias angrep på kurderne i Syria.
2019-10-21 08:14:12  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Alvorlig bilulykke i FredrikstadP4
En person sitter fastklemt etter en alvorlig bilulykke mellom to biler og en lastebil på Kråkerøy i Fredrikstad. Veien er stengt i begge retninger, noe som skaper store trafikale problemer. Årsaken til ulykken er ukjent.
2019-10-21 08:09:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Bjørnebekk: ? Ingen god løsning å sette ungdom i fengselP4
- Det er aldri en god idè å sette ungdom under 18 år i fengsel. Det sier voldsforsker Ragnhild Bjørnebekk. Etter helgens voldsbølge i Oslo, der det var mellom 15-20 uprovoserte voldshandlinger, mener justisminister Jøran Kallmyr at det må opprettes en egen enhet for unge kriminelle. Det er ikke en god løsning, mener Bjørnebekk.
2019-10-21 07:56:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Bjørgen skremt over klimautviklingenP4
Marit Bjørgen frykter for langrensssportens framtid som følge av klimautviklingen. 39-åringen har selv sett på nært hold hvordan snøforholdene blir dårligere for hvert år. I et intervju med Dagbladet viser hun blant annet til at breen i Val Senales er blitt merkbart mindre. Langrennssporten tar nå selv grep for å minske sine utslipp under Ski Tour i 2020, ved å pålegge utøverne å ta tog- og buss mellom arrangørstedene.
2019-10-21 07:49:47  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Salgsrush av hytterP4
Flere eiendomsmeglere rapporterer om salgsrush og uvanlige budrunder for hytter i fjellet etter høstferien. Privatmegleren sier til Dagens Næringsliv at de har solgt 20 prosent flere hytter enn på samme tid i fjor. Økningen i salg skyldes blant annet at de har fått inn mer eiendommer og at folk som har ventet hele sommerenpå å kjøpe er ivrige når hyttene først kommer ut for salg.
2019-10-21 07:49:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Arbeidstilsynet møter Espresso HouseP4
Arbeidstilsynet skal neste uke møte kaffebarkjeden Espresse House, etter anklager om grov utnyttelse av ansatte. Forrige uke fortalte ansatte til E24 om en hverdag preget av ekstremt press, og grove brudd på arbeidsmiljøloven. Det er Espresso House som selv har bedt om møtet, for å gå gjennom sine rutiner, skriver ledelsen til Dagens Næringsliv.
2019-10-21 07:41:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

To tiltalt for millionbedrageriP4
To menn møter i dag i Oslo tingrett tiltalt for omfattende svindel av Nav. Den ene mannen fikk ifølge tiltalen utbetalt uførepensjon på 2,23 millioner kroner fra 2005 til 2012, selv om han var i jobb. Den andre mannen er tiltalt for å ha lagt til rette for bedrageriet.
2019-10-21 07:37:20  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Store ødeleggelser etter tornadoP4
Det meldes nå om store ødeleggelser etter at en tornado traff Dallas i USA i natt norsk tid. Biler, hus og bygninger er ødelagt og opp mot 80.000 boliger er uten strøm. Innbyggerne har blitt bedt om å søke dekning. Det er foreløpig ikke meldt om personskader.
2019-10-21 07:26:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Barn bor for lenge på krisesenterP4
- Veldig trist at noen blir boende på krisesenter i inntil ett år, mener Krisesentersekretariatet.
2019-10-21 07:13:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nytt Sylvi-regimeP4
Folkehelseminister og Frp- leder Sylvi Listhaug har startet et nytt regime - for seg selv - I følge VG skal Listhaug nemlig begynne å trene og det hver dag. Folkehelseministeren som har ansvar for nordmenns folkehelse, sier hun delvis har forsømt sin egen de siste årene. Sammen med en annen Frp- kollega Bård Hoksrud, som også har lagt om til en sunnere livstil, ble hun observert i både skøyteløper-bevegelser og utfall i en park i Oslo nylig, skriver avisen.
2019-10-21 07:12:36  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tar pause fra offentlighetenP4
Hertuginne Meghan Markle og prins Harry tar pause fra offentligheten fram til slutten av året. Årsaken skal være at paret som nylig ble foreldre er utslitt, og vil prioritere familielivet framfor andre forpliktelser. Nyhetene kommer kort tid etter at Markle stilte opp i et intervju med TV-kanalen ITV der hun fortalte om en vanskelig tid, som følge av britiske mediers dekning av paret.
2019-10-21 06:52:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Sender ut farevarsel om høststormP4
Meteorlologisk Institutt sender ut farevarsel om høststormer. På vestlandet skal det bli vått og opp til full storm- Det er også sendt farevarsler for vind og vindkast i Nordland, Trøndelag og Møre og Romsdal. Det er tirsdag denne uka som i følge meteorologene skal bli verst, skriver Dagbladet.
2019-10-21 06:51:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Selvkjørende flytaxi nærmer segP4
Selvkjørende flytaxier kan om noen år bli et alternativ for folk som vil slippe trafikkork. Mobilselskapet Vodafone har inngått samarbeid med det kinesiske flybilselskapet EHang om å bygge ut et urbant trafikksystem. Flybilene vil i følge selskapet kunne lanseres i Tyskland i 2025, og deretter utover i Europa, skriver VG.
2019-10-21 06:40:31  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Hver femte vakt tas av andre enn sykepleiereP4
- Går utover pasientene.
2019-10-21 06:40:07  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ble advart allerede i 2013P4
Politidirektoratet skal ha ignorert våpen-anbefalinger i seks år. Allerede i 2013 advarte Spesialenheten mot å å la politifolk få private våpensøknader behandlet på samme politistasjon som de selv jobber, skriver VG. I 2017 ble en politiadvokat avslørt med en av Norgeshistoriens største ulovlige våpensamlinger. Spesialenheten kom med to nye advarsler, men Politidirektoratet gjorde ikke noe før i 2018, skriver avisen.
2019-10-21 06:40:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Sju døde etter opptøyer i ChileP4
Uroen i Santiagos gater har nå krevd sju menneskeliv. I går ble fem personer funnet døde i en klesfabrikk, etter at den ble plyndret og satt fyr på. To andre personer omkom i en lignende hendelse i Chiles hovedstad lørdag. Demonstrantene protesterer mot økte sosiale forskjeller og økonomiske problemer i landet. Myndighetene har innført portforbud i hovedstaden som følge av opptøyene.
2019-10-21 06:16:20  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Får bonus på kjøp av ølP4
Krf og Sp vil nå at Helsedirektoratet skal granske om Coop og NorgesGruppens fordelsordninger bryter alkoholloven når de gir bonuspoeng for øl. Krfs Geir Jørgen Bekkevold sier til Vårt Land at direktoratet bør se på ordningene for å klargjøre hvordan regelverket skal forstås, og gjøre noe med gråsonene butikkkjedene opererer innenfor. Både Coop og NorgesGruppens mener prakisisen er innenfor lovverket.
2019-10-21 05:57:36  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tornado har truffet DallasP4
En tornado har truffet Dallas i Texas i USA. Det er meldt om store skader, og rundt 52.000 mennesker er uten strøm etter uværets herjinger. Innbyggere er blidt bedt om å søke dekning. Det nasjonale værsenteret i Texas har utstedt flere tornadovarsler i området.
2019-10-21 05:53:11  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kritiserer Tyrkia for invasjonP4
Tyskland går kraftig ut mot Tyrkias invasjon av Syria, og mener millitæroffensiven ikke kan legitimeres. Siden den tyrkiske offensiven startet 9. oktober, er minst 114 sivile drept, og 300.000 mennesker er drevet på flukt, ifølge en syrisk eksilgruppe. Det ble inngått en fem dager lang våpenhvile mellom Tyrkia og Syria på torsdag, og Tysklands utenriksminister sier til TV-kanalen ZDF at de vil gjøre alt for å forlenge avtalen.
2019-10-21 05:15:55  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

220 millioner til TV-aksjonenP4
- Resultatet av TV-aksjonen vil bety enormt for mye for mange kvinner. Det sier en rørt generalsekretær i CARE, Gry Larsen, etter at gårsdagens TV-aksjon samlet inn 220 millioner kroner. Midlene går til organisasjonens arbeid for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. De tre øyene, Svalbard, Utsira og Træna ga mest per kommune.
2019-10-21 05:10:18  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mistenker bilbrann var påsattP4
Politiet mistenker at bilen som begynte å brenne på Haugenstua i Oslo i går kveld var påsatt. Det er gjort funn i nærheten av bilen som styrker mistanken om dette, opplyser politiet. Bilen er tatt inn til teknisk undersøkelse. Brannen føyer seg inn i rekken av andre bilbranner i Oslo i år.
2019-10-21 05:05:41  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mistenker at bilbrann var påsattP4
Nødetatene rykket sent søndag kveld ut til en bilbrann på Haugenstua i Oslo. ? Det er gjort funn i nærheten av bilen som styrker mistanken om at brannen kan ha vært påsatt, skriver Oslo-politiet på Twitter.
2019-10-20 23:52:11  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

220 millioner til CAREP4
TV-aksjonen samlet inn hele 220 millioner til CAREs arbeid for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. Med midlene fra TV-aksjonen skal 400 000 kvinner få muligheten til åbestemme over sitt eget liv.
2019-10-20 23:40:31  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Politikere reagerer etter voldshelgP4
Oslo-politikere krever handling etter en helg preget av en rekke voldsangrep. Bare natt til lørdag var det opp mot 20 voldshendelser i Oslo, men også natt til søndag ble det registrert en rekke hendelser hvor det ble utøvd vold. Justisministerens Jøran Kallmyr etterlyser nye og kraftigere tiltak mot unge lovbrytere.
2019-10-20 23:36:47  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nye demonstrasjoner i BarcelonaP4
Protestene fortsetter i Spania. Demonstrasjonene for et selstendig Catalonia har snart vart i en uke. I dag samlet både separatister og deres motstandere seg på nytt i Barcelona, men det har gått rolig for seg.
2019-10-20 22:56:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nytt portforbud i SantiagoP4
For andre kveld på rad innføres portforbud i Chiles hovedstad Santiago. Voldsomme demonstrasjoner har preget byen de siste dagene. Nærmere 10.000 soldater er utplassert i gatene, blant annet for å håndheve et portforbudet som varer til i morgen tidlig. Opptøyene startet fredag etter en økning i prisen på metrobilletter. Demonstrasjonene har gått over til å handle om økende frustrasjon over andre sosiale og økonomiske problemer i landet.
2019-10-20 22:53:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Magnus Carlsen tangerte rekordP4
Magnus Carlsen har tangert den internasjonalt anerkjente rekorden til kinesiske Ding Liren med sin kamp nummer 100 på rad uten tap på toppnivå i langsjakk. I Kveld vant Carlsen duellen mot russeren Maksim Matlakov i turneringen på Isle of Man. Sist gang nordmannen tapte et langsjakkparti var 31. juli i fjor.
2019-10-20 22:35:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Eliteserie-resultater søndagP4
Kveldens siste eliteseriekamp er ferdigspilt. Det endte uavgjort 1-1 mellom Sarpsborg 08 og Brann. Resultantene fra de øvrige kampene i eliteserien i dag ble slik: Molde - Haugesund 3-1 Ranheim - Odd 4-1 Strømsgodset-Lillestrøm 1-1 Viking - Tromsø 2-1
2019-10-20 21:54:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Hele partiledelsen i Venstre går for gjenvalgP4
Valgkomiteen i Venstre dynkes ned i forslag. Ved midnatt går fristen ut for å komme med forslag til valgkomiteen som skal foreslå ny ledertrio. Flere innad i partiet har uttalt at de ønsker seg fornyelse i toppen, men hele dagens partiledelse og sentralstyre ønsker å fortsette.
2019-10-20 21:41:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

TV-aksjonen-foreløpige tallP4
TV-aksjonen er godt i gang. Så langt er det totalt samlet inn 115 millioner til organisasjonen CARE. Pengene skal brukes til å løfte 400.000 kvinner ut av fattigdom i noen av de mest sårbare områdene i verden.
2019-10-20 20:55:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

150 elever frigjort fra koranskoleP4
Nigeriansk politi har frigjort rundt 150 studenter fra en såkalt koranskole nord i landet Skolen skal ha hevdet å undervise i Koranen, men i stedet ha utsatt elevene for overgrep, skriver Reuters. Dette er den fjerde slike politiaksjonen denne måneden, og totalt 1000 elever er frigjort fra denne typen skole.
2019-10-20 20:50:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Saueflokk på tur gjennom MadridP4
2.000 sauer har blitt gjetet rett gjennom Spanias hovedstad Madrid i dag for å forsvare gamle beite- og veirettigheter. Mange sto langs veien for å vitne sauevandringen som blant annet førte til stans i trafikken. Hvert år siden 1994 har sauebønder gått i tog med dyrene sine gjennom byen på en rute som en gang var ubebygd og som ble brukt på vei til vinterbeite i Sør-Spania.
2019-10-20 20:35:31  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Aalesund sikret opprykk til EliteserienP4
Aalesund har sikret seg opprykk til Eliteserien. Med 1-0-seieren over Tromsdalen i kveld rykker Aalesund opp og gjør comeback på øverste nivå i norsk fotball.
2019-10-20 20:35:31  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nok en nedtur for SolskjærP4
Ole Gunnar Solskjær var på vei mot en etterlengtet opptur, men fem minutter før slutt scoret serieleder Liverpool og sørget for 1-1 i kveldens storoppgjør. Manchester United ligger nå på 13.-plass etter ni runder og Liverpool leder med seks poeng ned til andreplassen.
2019-10-20 19:45:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Seier på overtid til Frisk AskerP4
Frisk Asker trengte ekstraomganger for å slå Manglerud 3-2 i kveld. Etter dagens kamp ligger Frisk Asker to poeng bak seiersleder Stavanger Oilers i eliteserien.
2019-10-20 19:40:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Huawei-grunnlegger advarer NorgeP4
Grunnleggeren av Huawei advarer Norge mot å la press fra USA styre våre valg av teknologi. Tele-teknologi-selskapet Huawei er av USA anklaget for å være et mulig verktøy for kinesisk spionasje. Donald Trump har svartelistet selskapet og pekt det ut som en sikkerhetsrisiko for vesten. I et intervju med NRK sier Huawei-grunnlegger Ren Zhengfei Norge kan ende opp som taperen i 5G-revolusjonen hvis vi lar oss påvirke.
2019-10-20 19:35:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Demonstrasjoner i BeirutP4
Tusenvis av demonstranter har for fjerde dag på rad samlet seg i sentrum av Libanons hovedstad Beirut. De krever at regjeringen i landet går av. Demonstrantene protesterer mot korrupsjon, og regjeringens håndtering av den dype økonomiske krisen i Libanon.
2019-10-20 18:56:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

1,3 millioner barn innesperretP4
Mer enn 1,3 millioner barn og unge sitter i fengsel eller er innesperret på andre måter verden over. Det viser nye tall fra FN, som konkluderer med at forholdene mange av barna soner under, er svært dårlige. Mange frarøves også skolegang og tilgang til helsetjenester. 330.000 barn og unge sitter fengsler i tilknytning itl migrasjon, mens rundt en halv million holdes innesperret i andre former for mottak, leirer og intitusjoner.
2019-10-20 17:25:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fem pågrepet i voldssakP4
En femte person er nå pågrepet etter voldshendelsen på Majorstua i Oslo natt til i dag. En mann ble slått og sparket i hodet. Politiet mener nå alle de fem mistenkte er pågrepet. Det er snakk om gutter i tenårene.
2019-10-20 15:52:36  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Bøhler: - Terror mot bymiljøetP4
- De mange voldshendelsene i Oslo er terror mot bymiljøet. Det sier Oslo-politiker på Stortinget, Jan Bøhler, fra Arbeiderpartiet. Natt til lørdag anslår politiet at det var 20 voldshendelser i Oslo, og natt til i dag var igjen en rekke tilfeller av grov og blind vold. Politiet mener det er gjenger med yngre menn som står bak. Bøhler vil ha mer politi i områdene der voldsrisikoen er størst, tydeligere straffereaksjoner og ekstra mobilisering av natteravnene..
2019-10-20 15:36:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fastklemt etter gravemaskin-ulykkeP4
En person sitter fastklemt etter at en gravemaskin skal ha veltet ned i en steinrøys i Sel i Oppland i ettermiddag. Gravemaskinen kan ha falt så mye som 15 meter, og ligger opp ned. Personen som er fastklemt er ved bevissthet. Redningspersonell jobber nå på stedet.
2019-10-20 15:32:36  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Til sykehus etter ulykkeP4
En mann er fløyet til sykehus i Tromsø etter en trafikkulykke i Berg kommune på Senja i dag. Skadeomfanget er ikke kjent. Et barn sendes med ambulanse til Tromsø, mens to andre personer sendes til legevakt for sjekk. To biler var involvert i ulykken.
2019-10-20 14:38:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Knausgård-bok skal være hemmeligP4
Forfatter Karl Ove Knausgård skriver en bok som skal være hemmelig i 100 år. Knausgård er utropt til den neste forfatteren i Oslos fremtidsbibliotek, der manusene ikke skal kunne leses før om 100 år, og er første nordmann til å gjøre det, melder NRK. Det hele begynte i 2014 - og frem til 2114 skal det utnevnes en forfatter hvert år - som skal forsegle sitt manus og legge det i en skuff i hovedbiblioteket i Bjørvika.
2019-10-20 14:34:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Oslo V vil beholde GrandeP4
- Oslo Venstre ønsker at Trine Skei Grande skal få fortsette som Venstre-leder. Det skriver VG, som viser til ikke navngitte kilder i partiet. Ved midnatt går fristen ut for å sende innspill til valgkomiteen om hvem som bør sitte i ledelsen i Venstre etter landsmøtet til våren. Trine Skei Grande har selv sagt at hun tar gjenvalg, men flere fylkeslag foreslår andre kandidater. Sveinung Rotevatn, Guri Melby og Abid Raja er alle trukket frem.
2019-10-20 14:21:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fire pågrepetP4
Fire personer er nå pågrepet etter voldshendelsen på Majorstua i Oslo i natt, der en mann ble slått og sparket i hodet. Ifølge er de pågrepne alle gutter i tenårene. Alle har vært i kontakt med politiet tidligere.
2019-10-20 13:51:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Jordras i BærumP4
Det har natt til i dag gått et større jordras på Kolsås i Bærum. Raset var rundt 50 meter langt og 50 meter bredt, melder politiet nå. Det er uklart om det var personer i området da raset gikk. Brannvesen og politi er på stedet nå i ettermiddag.
2019-10-20 13:29:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Johansen: - UakseptabeltP4
? Det er uakseptabelt at noen få ungdommer skremmer folk i Oslo gjennom uprovosert vold og trusler. Det sier byrådsleder Raymond Johansen. Det har vært en rekke tilfeller av uprovosert vold i hovedstaden i helgen, og politiet har uttrykt bekymring for det som fremstår som gruppevold utført av ungdom. I morgen skal Johansen ha et lenge planlagt møte med justisminister Jøran Kallmyr om ungdomskriminalitet. Johansen sier til Aftenposten at han vil etterlyse ressurser som gjør at politiet kan slå ned på volden.
2019-10-20 13:25:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Omkom i ulykkeP4
En kvinne i 60-årene er nå bekreftet omkommet etter trafikkulykken i Volda i dag tidlig. Det opplyser politiet nå. Hun var passasjer i en av bilene som var involvert i frontkollisjonen. To andre er kritisk skadet etter ulykken, to er alvorlig skadet og er lettere skadet, melder politiet. Ulykken skjedde på E39, og det var glatt på stedet.
2019-10-20 12:58:44  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Svært alvorlig etter ulykkeP4
En kvinne i 20-årene er innlagt på Ålesund sykehus med det som betegnes som svært alvorlige skader etter trafikkulykken i Volda i dag tidlig. Tilstanden er stabil, opplyser sykehuset. Fire andre skal også være alvorlig skadet, og to lettere skadet, etter frontkollisjonen på E39.
2019-10-20 12:36:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

SIAN-topper tiltaltP4
To av frontfirgurene i organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge, SIAN, må til uken møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha spredd flygeblader med rasistisk innhold. De har ifølge tiltalen omtalt muslimer på svært nedsettende vis. Saken har tidligere blitt utsatt to ganger, men forsvarerne bekrefter at saken nå vil gå som planlagt.
2019-10-20 12:31:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Svært usikkertP4
- Det er svært usikkert om Boris Johnson vil klare å få flertall for sin avtale når det etter planen skal stemmes i morgen. Det mener professor i moderne europeisk historie ved NTNU, Kristian Steinnes. For å sikre flertall for sin avtale, må statsminsiteren overtale 33 partiløse utbrytere og representanter fra opposisjonen. Steinnes sier til VG at det er svært mange usikre momenter, men at Johnson vil gjøre alt han kan.
2019-10-20 12:28:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Store demonstrasjoner i HongkongP4
Det er i dag nok en gang store demonstrasjoner i Hongkong. Politiet bruker igjen vannkanoner og tåregass mot tusenvis av demonstranter i gatene. Demonstrantene har blant annet omringet en politistasjon, der de skal ha kastet brannbomber. Protestene startet for fire måneder siden, på grunn av et omstridt lovforslag som åpnet for utlevering til Kina. Det er senere trukket tilbake, men protestene har fortsatt og demonstrantene krever nå demokratiske reformer.
2019-10-20 12:23:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Flertall for Brexit-avtaleP4
Storbritannias utenriksminister Dominic Raab hevder at det nå er nok støtte i Parlamentet til å få vedtatt statsminister Boris Johnsons brexitavtale. Det skulle etter planen stemmes over avtalen i går, men Underhuset stemte for et forslag som tvang Johson til å be om en utsettelse: ? Han har fått til en avtale. Det ser nå ut til at vi har nok støtte i Underhuset, sier Raab til BBC.
2019-10-20 12:21:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Rekordlang flytur gjennomførtP4
Det australske flyselskapet Quantas har nå gjennomført verdens lengste kommersielle flytur. Turen fra New York til Sydney tok 19 timer og 16 minutter. Det var en prøvetur med rundt 50 passasjerer om bord. Forskere var også med for å måle helsetilstanden til mannskapet underveis. Turen var tre kvarter lenger enn den gamle rekordturen - som var fra New York til Singapore.
2019-10-20 11:25:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fem alvorlig skadetP4
Sju personer er hentet av ambulanse og luftambulanse etter trafikkulykken på E39 i Volda kommune i formiddag. Fem personer er alvorlig skadet, og to lettere skadet etter frontkollisjonen. Årsaken til ulykken er ikke kjent, men det var svært glatt på stedet.
2019-10-20 11:11:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil øke støtten til NatteravneneP4
Høyre mener byrådet i Oslo har mistet kontrollen over voldsutviklingen i Oslo. Partiet vil foreslå å styrke pengestøtten til Natteravnene og Røde Kors Gatemegling, sier gruppeleder i bystyret Eirik Lae Solberg til Aftenposten. Det har i helgen vært flere titall voldshendelser i hovedstaden, mange av dem uprovoserte angrep utført av ungdommer. Arbeiderpartiets Jan Bøhler peker på at politiet må gjøre det de kan, og mener det må reageres umiddelbart.
2019-10-20 10:16:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Ikke legg fra deg PC på åpne mottakP4
Gamle mobiler, datamaskiner og nettbrett bør ikke leveres på åpne mottak. Det advarer Elkjøps sikkerhetssjef, Lars Vethe. I en NRK Brennpunkt-dokumentar kommer det frem at folk henter elektriske produkter som folk har lagt igjen hos elkjedene, og mange av tingene blir eksportert til Afrika og forsøkt solgt videre. Vethe sier til NRK at folk bør levere maskiner og mobiler inne i butikken, eller på andre måter slik at ingen kan få tak i produktene.
2019-10-20 10:09:41  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nekter straffskyld for drapP4
Den 29 år gamle mannen som i morgen møter i Dalane tingrett, tiltalt for å ha drept sin gravide kone i Egersund i fjor, nekter straffskyld. Kvinnen ble funnet død etter at det hadde brent i leiligheten i september i fjor. Hun hadde da omfattende hodeskader. Mannen er også tiltalt for å ha tent på kona. Hans forsvarer sier til NTB at han nekter for å ha noe med drapet og brannen å gjøre. Paret er opprinnelig fra Sudan.
2019-10-20 10:03:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Varslet om politiadvokatP4
En nå pensjonert politimann hevder han varslet om politiadvokaten på Romerike som ble avslørt med over hundre ulovlige våpen. VG skrev i går om politiadvokaten i 30-årene som i 2017 ble avslørt i forbindelse med en større aksjon mot ulovlige våpen. Den pensjonerte politimannen sier til VG at han sa ifra om aktiviteten flere år i forveien, uten at det skjedde noe. Politiadvokatens overordnede sier de ikke kjenner til at det kom tips eller varsler.
2019-10-20 09:56:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Frontkollisjon ved VoldaP4
Fem personer er alvorlig skadet etter frontkollisjonen på E39 ved Damfosstunnelen i Volda kommune i formiddag. Til sammen sju personer satt i de to bilene, og de siste to er lettere skadet, opplyser politiet i Møre og Romsdal nå. Alle de involverte er voksne. Veien er stengt på stedet. Det skal ha vært svært glatt på ulykkesstedet, ifølge politiet.
2019-10-20 09:26:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tre døde i SantiagoP4
Minst tre mennesker har mistet livet i opptøyene i Chiles hovedstad Santiago. De skal ha mistet livet da det begynte å brenne i en butikk som ble plyndret. Demonstrasjonene begynte fredag, i forbindelse med at billettprisene på T-banen ble satt opp. Presidenten har erklært unntakstilstand for å få kontroll over demonstrasjonene. Nå har også den chilenske regjeringen droppet planene om å sette opp billettprisene.
2019-10-20 09:10:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tiltalt for 56 tyverierP4
En 43 år gammel mann fra Albania er nå tiltalt for å ha stått bak 56 boliginnbrudd på Østlandet. Innbruddene skal ha skjedd i løpet av tre uker våren 2016. Mannen skal ha brutt seg inn ved å bore hull i vinduskarmene, og huseierne ble frastjålet verdier for flere hundre tusen kroner. 43-åringen er straffedømt for lignende kriminalitet i flere andre land.
2019-10-20 09:10:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

40 millioner barn er overvektigeP4
40 millioner barn over hele verden lider av overvekt. Det viser en ny rapport fra UNICEF. Fra år 2000 frem til 2016 har andelen overvektige barn fordoblet seg. Nå er hvert femte barn mellom 5 og 19 år i verden overvektig. Kristin Oudmayer i UNICEF sier sunn mat må bli billigere, og at det må bli slutt på reklame for usunn mat rettet mot barn.
2019-10-20 09:08:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Protestene fortsetter i BarcelonaP4
Protestene fortsetter i Barcelona, etter at deni katalanske politikerne denne uken ble idømt lange fengselsstraffer. Byens borgermester ba i går om ro, etter flere døgn med opptøyer, og over 400 skadde personer. Men i natt fortsatte det. Det ble blant annet startet en rekke branner i den berømte gaten La Rambla.
2019-10-20 08:33:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Sendte flere brevP4
Boris Johnson sendte i går, motvillig, et brev til EU der han ber om en ny brexit-dato. Dette var han pålagt å gjøre etter det som skjedde i Underhuset, og statsministeren signerte ikke brevet. Han sendte så et annet brev, der Johnson skriver at en ytterligere utsettelse av brexit vil være skadelig for forholdet mellom EU og Storbritannia. Dersom EU godkjenner en utsettelse, blir den nye datoen 31. januar.
2019-10-20 08:10:31  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

15-åring utsatt for voldP4
En 15 år gammel gutt ble sent i går kveld ranet av rundt ti gutter i samme alder på Bøler i Oslo. 15-åringen ble også utsatt for vold, ifølge politiet. Han skal ha blitt slått med belter, og han ble fraranet mobiltelefonen og jakken. Gutten klarte å komme seg i sikkerhet hos en nabo og fikk varslet politiet.
2019-10-20 07:56:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Slått ned av flereP4
To personer er nå pågrepet etter at en mann i 20-årene ble slått ned av flere personer på Majorstua i Oslo i natt. Mannen skal ha blitt slått og sparket i hodet flere ganger, og ble sendt til legevakt. Gjerningspersonene - fire eller fem menn rundt 18 år- løp fra stedet. Nå melder politiet at to personer i tenårene er pågrepet. Angrepet skal ha vært uprovosert.
2019-10-20 07:44:17  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Bevisstløs etter vold i TromsøP4
En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse i natt. Kvinnen kom til bevissthet etter kort tid, og ble hentet av ambulanse.
2019-10-20 07:44:17  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Overfalt i heisP4
En mann ble angrepet og slått av en gruppe ungdommer inne i en heis på Romsås i Oslo i natt. Mannen er sendt til sykehus, og husker ikke noe av hendelsen, melder politiet. De vil se på overvåkingsvideo iløpet av dagen i dag, og håper da å finne ut hvem gjerningspersonene er.
2019-10-20 07:44:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Dropper møte på golfklubbP4
USAs president Donald Trump dropper nå planene om å holde det neste G7-toppmøtet på sin private golfklubb i Miami i juni neste år. Trump skriver på Twitter at han vil se etter et annet møtested. Kritikerne har anklaget Trump for å forsøke å tjene på møtet.
2019-10-20 07:23:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil sende styrker til IrakP4
USA vil flytte sine styrker fra Syria til Irak. Forsvarsminister Mark Esper, som i helgen besøker Midtøsten, sier USA kommer til å fortsette å kjempe mot IS for å hindre at de gjenoppstår i Irak. President Donald Trump har fått mye kritikk for åha trukket tilbake sine styrker fra Syria, som gjorde det mulig for Tyrkia å gå inn nord i landet.
2019-10-20 07:23:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Alvorrig skadd i ulykkeP4
En mann i 20-årene er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på E18 ved Høvik i Bærum i natt. Han skal ha kjørt av veien i stor fart, og politiet mistenker at han var påvirket av alkohol. Ingen andre var involvert i ulykken.
2019-10-20 07:23:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

EU møtes om brexitP4
Ambassadører fra EUs medlemsland skal tidlig i dag møtes for å diskutere brexit. Britenes statsminister Boris Johnson er imot å utsette brexit nok en gang, men et flertall i Underhuset stemte i går for en utsettelse. Johnson sendte derfor et brev til EU der han ber om en ny dato. Statsministeren mener det fortsatt er mulig å forlate EU 31. oktober, men dersom EU godkjenner en utsettelse, blir den nye datoen 31. januar.
2019-10-20 07:23:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Masseslagsmål i Oslo sentrumP4
Rundt 20 personer barket sammen i et masseslagsmål på Youngstorget i Oslo sentrum i natt. En person har trolig vært bevisstløs, men er ikke alvorlig skadet. Seks personer er pågrepet, og blir anmeldt. Ifølge politiet var de involverte i 16- til 18-årsalderen.
2019-10-20 07:23:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Høie ut mot homohetsP4
Helseminister Bent Høie tar i et innlegg på Facebook i dag et kraftig oppgjør med hets mot homofile og negative kommentarer på nettet. Han sier han i løpet av 20 år har opplevd lite eller ingen form for hets som åpen homofil politiker, men at den siste uken har endret på det. Han viser til at det har kokt i kommentarfeltene etter en sak hos NRK om forebyggende behandling av hiv i Norge. Høie peker også på at et homofiendtlig parti igjen vant valget i Polen.
2019-10-20 00:09:33  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tatt med 150 kilo hasjP4
Fire menn er tiltalt etter at de ble tatt med 150 kilo hasj i Os i desember i fjor. Politiet ble ifølge Bergensavisen tipset om at de fire mennene oppførte seg mistenkelig på fergekaia i Halhjem. Tre av de tiltalte er hjemmehørende i bergensområdet, og den fjerde er dansk statsborger. Stoffet skal ha blitt smuglet fra Danmark i en seilbåt og har en verdi på 10-15 millioner kroner.
2019-10-19 23:53:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Motvillig Johnson ba EU om brexit-utsettelseP4
EU-president Donald Tusk bekrefter at han nå har mottatt den britiske statsministerens forespørsel om en ny utsettelse av brexit. Et flertall av de britiske folkevalgte stemte lørdag for et forslag som tvinger Johnson til å be EU om en tre måneder lang utsettelse av brexit-datoen 31. oktober. Johnson har sendt brevet, men håper EU sier nei. Alle EUs 27 stats- og regjeringssjefer må være enige før de kan si ja til en eventuell utsettelse. Tusk sier han nå skal snakke med de andre EU-lederne om hva de skal svare.
2019-10-19 23:36:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Solberg er i JordanP4
Statsminister Erna Solberg er på plass i Jordan, hvor hun blant annet skal møte Jordans statsminister Omar Razzaz. Det skriver Statsministerens kontor. Møtet er om et felles prosjekt mellom Norge og Jordan om håndtering av ekstremisme og radikalisering.
2019-10-19 22:53:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Millionstøtte til konsentrasjonsleirturerP4
Skoleklasser som vil besøke de tidligere konsentrasjonsleirene i Polen og Tyskland, kan nå søke om økonomisk støtte. Det skriver avisa Dagen. Tilskuddsordningen på 15 millioner er en del av regjeringens handlingsplan mot antisemittisme. For å kunne søke om støtten må elevene være mellom 12 og 16 år, og turen må ha faglig innhold.
2019-10-19 22:47:11  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Hjemmetap for Vålerenga mot StabækP4
Det fortsetter å gå nedover for Vålerenga. Med kveldens tap mot Stabæk har Vålerenga elleve strake kamper uten seier i Eliteserien. Med 29 poeng ligger Vålerenga på niendeplass. Lagene har fem kamper igjen å spille av årets sesong.
2019-10-19 22:35:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tre til sykehus etter brannP4
Tre personer er sendt til sykehus med røykskader etter at et hus brant ned på Jæren i Rogaland i kveld. Politiet evakuerte naboer og opprettet en sikkerhetssone på 300 meter rundt huset på grunn av en gassflaske som sto i fare for å eksplodere. Det er nå kontroll på gassflasken og naboene har fått flytte hjem. Fem personer er registrert på adressen, men familien var bortreist på ferie, opplyser politiet. Tilstanden til de tre røykskadde er ukjent.
2019-10-19 22:31:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tusk venter på brev fra JohnsonP4
Boris Johnson har ifølge EU-kilder gitt beskjed om at han formelt kommer til å be om en brexit-utsettelse. Men statsministeren håper han får nei. Etter dagens vedtak i Underhuset er Johnson lovpålagt å sende et brev hvor han ber om om utsettelse innen midnatt. Alle EUs 27 stats- og regjeringssjefer må være enige før de kan si ja til en eventuell utsettelse. ? Venter på brevet, tvitrer EU-president Tusk i kveld.
2019-10-19 21:51:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ishockey: Stavanger gikk på sesongens første tapP4
Stavanger Oilers gikk på sesongens første tap i kveld. De tapte 1-2 etter at hjemmelaget Storhamar hadde avgjort på straffer. Det har vært to kamper til tidligere i kveld. Vålerenga var sterkere enn Sparta og vant 5-2. Lillehammer slo Grüner med 3-1 og beholder dermed tredjeplassen på tabellen.
2019-10-19 21:37:11  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mangler p-piller til katterP4
Mangel på p-piller til katter gjør at fere dyreeiere bruker p-piller for mennesker til kattene sine. Det er mangel på katte-p-piller på mange apotek, og usikkert når det kommer nye leveranser, melder NRK. Torill Moseng, president i Den norske veterinærforening, sier enkelte p-piller til mennesker, fint kan brukes på dyr, men at veterinæren må skrive ut resept og riktig dosering.
2019-10-19 20:56:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Eliteserien kampresultatP4
Eliteseriekampen mellom Kristiansund og Rosenborg endte 2-2.
2019-10-19 19:58:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Evakuerer naboer på JærenP4
En enebolig på Jæren i Rogaland er overtent og politiet evakuerer nå naboer i en radius på 300 meter fra huset på grunn av eksplosjonsfare. Brannen skal ha startet i andre etasje, og flammene står ut av taket, ifølge politiet.
2019-10-19 19:55:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kampene i Syria fortsetterP4
Den kurdiskledede SDF-militsen anklager Tyrkia for å hindre evakuering av krigere, sårede og sivile nordøst i Syria. Tyrkia benekter anklagene og sier SDF har brutt våpenhvilen i 14 angrep de siste 36 timene. Avtalen om fem dagers våpenhvile ble kunngjort på torsdag. Offensiven som startet 9. oktober, har krevd titalls sivile liv og drevet hundretusener på flukt.
2019-10-19 19:53:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Norsk bronse i curling-VMP4
Norge har sikret bronse i curling-VM for blandede lag. Det skjedde etter 6-5-seier over Sør-Korea i bronsefinalen i Aberdeen. Norge lå under 4-5 før den åttende og siste omgangen. Norge vant omgangen 2-0 og sikret dermed bronsemedalje i mesterskapet.
2019-10-19 19:48:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Brexit-motstandere feirer utsettelsenP4
Titusener av brexit-motstandere i London jublet da Underhuset i ettermiddag bestemte at avstemningen om den nye utmeldingsavtalen med EU utsettes. Demonstrantene samlet seg i morges i sentrum av London og marsjerte mot Parlamentet i Westminster, med krav om at Storbritannia forblir i EU. Med dagens avstemning kan det gå mot en ny utsettelse av brexit .
2019-10-19 19:48:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

ActiveSystems - Nyheter fra P4Denne tjenesten er levert av ActiveSystems.