ActiveSystems Hjem
Vis liste over alle byer
Søk
BilderButikkNyheterSpillVæretWebmailBoligLeieTorgetJobbOm Oslo

  
Alle nyheter

Lokal nyheter

Generelle nyheter
ABC Nyheter
Aftenposten
Dagbladet
Dagen
Framtida
Kommentar
Kommunal Rapport
Morgenbladet
Nationen
Nettavisen
NRK
Ny Tid
P4
Panorama
Siste.no
The Norway Post
TV2 Nyhetene
Ukeavisen Ledelse
Uriks
Utrolige Nyheter
Utrop
VG
Vårt Land

Andre nyheter
Altinn
Arbeidstilsynet
Arkivverket
Avinor
BI Handelshøyskolen
Bibliotekarforbundet
Bike.no
BilNorge
Boarding.no
Bonytt
Båtmagasinet
Cappelen Damm
Filmweb
Fjord Norge
Forbrukerportalen
Foreldre
Forskning
Forsvaret
foto.no
Gatebil.no
Helse
Her og Nå
Høgskolen i Bergen
Jenteporten
Kirken
KK
Klar Tale
Klassekampen
Lovdata
Mat
Montages
Mote
Motor
Musikkweb
NAV
Norsk Tipping
Nysgjerrigper
OBOS
Oslo Jazzfestival
Politiet
Regjeringen
Røde Kors
Seher
Seilas
Skatteetaten
Statistisk sentralbyrå
Statnett
Stortinget
Teknisk Ukeblad
Trafikanten
UIA
UIB
UIO
UIT
ut.no
Utdanningsdirektoratet
Vegvesen
Villmarksliv
Wideroe

Økonomi nyheter
Dagens Næringsliv
E24.no
Finans Norge
Finanstilsynet
Hegnar
iMarkedet
NA24.no
NRK Økonomi
Skagenfondene
Økonomisk Rapport

Sports nyheter
Aftenposten Sport
Dagbladet Sport
FotballMagasinet
NRK Sport
VG Sport

IT nyheter
akam.no
amobil.no
Apple
Dagens IT
Datainform
digi.no
DinSide
gamer.no
Gamereactor
Hardware.no
IDG.no
IT-Kanalen
ITavisen
ITpro.no
mac1
online.no
Techworld.no
tek.no
teknofil.no
Teknologi

Fylkes aviser
Adresseavisen
Agderposten
Firda
Fosna-Folket
Framtid i nord
Fædrelandsvennen
Gjengangeren
Namdalsavisa
Nordlys
NRK Buskerud
NRK Hedmark og Oppland
NRK Hordaland
NRK Møre og Romsdal
NRK Nordland
NRK Rogaland
NRK Sogn og Fjordane
NRK Telemark
NRK Troms og Finnmark
NRK Trøndelag
NRK Vestfold
NRK Østfold
Oppland Arbeiderblad
Rogalands Avis
Smaalenene
Sogn Avis
Strilen
Sunnmørsposten
Sør-Trøndelag
TA
Tidens Krav
Troms Folkeblad
Varden
Vestfold Blad

NyheterForrigeForrigeForrigeNesteNesteNeste


Vil skjerme barnehager og skoler mot sol P4
Skal forebygge føflekkreft.
2018-05-24 07:22:28  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ingen løfter om tollunntakP4
Handelsminister Torbjørn Røe Isaksen fikk ingen løfter om at Norge får unntak fra tollen på stål og aluminium da han møtte USAs handelsminister Wilbur Ross i Washington i går. Ross fortalte Isaksen at når USAs president Donald Trump tar sin endelige avgjørelse om tollen 1.juni vil Norge og EU behandles likt. Isaksen tror ikke det har vært et bevisst ønske å forskjellsbehandle Norge og EU.
2018-05-24 06:50:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

P4 er streikevinnerP4
De åtte dagene med NRK-streik tapte statskanalen mange seere og lyttere - og de var det TV2 og P4 som vant. Tall fra TNS Gallup viser at P4 har gått fra en markedsandel på 13,4 prosent før streiken til 19,7 prosent den siste uken. Og TV2 var landets største TV-kanal på lørdag - med en markedsandel på 26,2 prosent - godt hjulpet av både NRK-streik OG kongelig bryllup.
2018-05-24 06:39:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Enighet i Oslo kommuneP4
Det ble i natt enighet i meklingen mellom Akademikerne og Oslo kommune. Ifølge Akademikerne har de i meklingen fått på plass endringer som gir et godt grunnlag for å jobbe videre for lokale forhandlinger. Nesten 400 ansatte i blant annet Rådhuset og Plan- og bygningsetaten ville gått ut i streik dersom partene ikke hadde blitt enige.
2018-05-24 06:15:15  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Hollywood-Gunilla arrestertP4
Gunilla Persson - godt kjent for alle som følger TV-serien «Svenske hollywoodfruer» - ble arrestert denne uken. Det skjedde i Florida, der Persson er mistenkt for grovt tyveri. Et overvåkningskamera viser at 59-åringen prøver et par Chanel-solbriller. Hun har dem på hodet da hun går ut av butikken. Der havner de i veska, men Perssons advokat hevder likevel at det hele er en misforsåelse. Den svenske Hollywood-fruen har sluppet ut fra cella, etter en kausjon på 45.000 kroner.
2018-05-24 05:47:52  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Døde i fallulykkeP4
En mann i 40-årene omkomt etter at han falt i fjellet på Rørsethornet i Midsund i Møre og Romsdal i går kveld. Mannen var sammen med familiemedlemmer, men det er fortsatt usikkert hva som har skjedd. Politiet opplyser til NRK at mannen trolig falt fra toppen av hornet.
2018-05-24 05:44:42  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Omkom i trafikkulykke i Møre og RomsdalP4
En 20 år gammel mann mistet livet etter at han kjørte av veien i Fiskarstrand i Møre og Romsdal sent i går kveld. Den unge mannen var alene i bilen da han kjørte av riksvei 657. Årsaken til utforkjøringen er ikke kjent, sier politiet til NTB. Kriminalteknikere fra politiet kom til stedet i natt.
2018-05-24 05:42:22  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fortsatt fare for storstreik i staten P4
Det er fremdeles fare for storstreik i staten. Fristen for å komme til enighet gikk ut ved midnatt, og partene forhandler nå på overtid. Det er YS Stat, LO Stat, Unio, Akademikerne og representanter fra staten som sitter hos Riksmekleren i Oslo for å finne en løsning i årets tariffoppgjør. Hvis man ikke finner en løsning, tas i første omgang rundt 6.000 statsansatte ut i streik.
2018-05-24 05:40:47  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nord-Korea truer med atomkrigP4
Snaut tre uker før det planlagte toppmøtet mellom Nord-Korea og USA, truer Nord-Korea med atomkrig. Det er uttalelser fra den amerikanske visepresidenten Mike Pence som har fått ledelsen i Nord-Korea til å se rødt. Tidligere i uken sa Mike Pence at Kim Jong Un måtte inngå en avtale om å droppe atomvåpen hvis han ville unngå å ende opp som Syria. - Uforskammet og idiotisk, er svaret fra Nord-Korea. - Nå er det helt opp til USA om de vil møte oss på et møterom eller i en atomkrig, sier den nord-koreanske viseutenriksministeren, ifølge nyhetsbyrået Yonhap.
2018-05-24 05:13:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mann omkom i fallulykkeP4
En mann i 40-årene har omkommet etter å ha falt i fjellet på Rørseterhornet i Misund i Møre og Romsdal. Det meldte politiet nå like før midnatt. Mannen er hentet ut av redningshelikopter og de pårørende er varslet.
2018-05-23 23:53:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fristen for å komme til enighet i staten går utP4
Akkurat nå går fristen for å komme til enighet i lønnsoppgjøret i staten ut. Partene sitter fremdeles hos Riksmekleren, og dersom det ikke blir enighet tas 6000 statsansatte i første omgang ut i streik. De fire organisasjonene LO Stat, Unio, Akademikerne og YS har likevel varslet at hele 77.000 ansatte kan tas ut dersom streiken blir langvarig. Streiken vil ramme blant annet NAV, Skatteetaten, fengsler, universiteter og høgskoler.
2018-05-23 23:10:20  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Avslutter søket etter det malaysiske passasjerflyetP4
Malaysiske myndigheter avslutter søket etter det savnede savnede MH370-flyet fra Malaysia Airlines. Det opplyser landets transportminister i kveld, ifølge CNN. 239 personer døde da passasjerflyet forsvant over Det indiske hav for fire år siden. Til tross for omfattende søk, er vraket aldri funnet. Årsaken til styrten er fremdeles uvisst.
2018-05-23 22:43:49  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Julia Skripal uttaler seg om drapsforsøketP4
Russiske Julia Skripal som sammen med faren sin ble utsatt for drapsforsøk med nervegift i Storbritannia i mars er sjokkert over at noen ønsket å ta livet deres. De to ble funnet kritisk skadd på en benk i byen Salisbury. I et håndskrevet brev sier den 33 år gamle kvinnen at livet hennes er snudd opp ned og at hun har gått gjennom en smertefull og tung behandling for å bli frisk igjen. Faren, som er en tidligere dobbelagent, ble nylig utskrevet fra sykehus, og lever sammen med datteren på en hemmelig adresse.
2018-05-23 22:34:38  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Spår værrekorder i helgenP4
Varmen i Sør-Norge er langt ifra over. I helgen kan temperaturen nå 30 grader i flere byer, og kanskje vil den bikke over det, ifølge ferske værprognoser. Blant annet står mairekorden i Oslo på 29.9 grader i fare for å ryke. Men kontrastene er store. Høytrykket som er årsaken til varmen når ikke de nordligste delene av landet. I Tromsø er det bare ventet 8 til 10 grader og kuling.
2018-05-23 22:22:58  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Trump får ikke lov å blokkere Twitter-brukereP4
USAs president Donald Trump har ikke lov å blokkere Twitter-brukere slik har gjort ved flere anledninger. Det avgjorde en føderal dommer i New York i kveld, melder CNBC. Dommeren fastslo at Trump har brutt grunnloven og spesifikt punktet om ytringsfrihet fordi Twitter er å anse som et offentlig forum. Presidenten har tidligere blokkert brukere som har hatt ulike meninger fra han selv.
2018-05-23 21:32:07  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Partene i NRK-konflikten møtes pressen straksP4
Streiken i NRK kan være over. Partene i NRK-konflikten har nemlig innkalt til pressekonferanse på kort varsel nå klokken 20.30, melder NTB. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen og leder for journalistklubben Richard Aune vil da møte pressen. Tidligere i dag uttalte Aune at streikeviljen fortsatt var stor. Han ville da ikke si om det var noen kontakt mellom partene.
2018-05-23 19:44:36  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kun timer før en eventuell storstreikP4
Akkurat nå sitter partene i lønnsoppgjøret hos Riksmekleren og prøver å komme til enighet før fristen går ut ved midnatt. Dersom det ikke blir enighet før midnatt, tas 6000 statsansatte ut i streik. LO Stat, Unio, Akademikerne og YS har sagt at hele 77.000 ansatte kan tas ut dersom konflikten skulle vedvare. Streiken vil ramme en rekke offentlige etater og institusjoner. Blant annet står studenter ved flere universiteter og høyskoler i fare for å ikke ta sine eksamener.
2018-05-23 19:21:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Stormaktene godtar ikke resultatet i VenezuelaP4
G7-landene godtar ikke valgresultatet i Venezuela på søndag hvor den sittende presidenten Nicolás Maduros ble gjenvalgt. Valgdeltakelsen var lav, og mange av de viktigste opposisjonspartiene boikottet valget. G7-landene som består av blant annet USA, Storbritannia, Frankrike og Tyskland, sier i en uttalelse at resultatet mangler legitimitet og troverdighet. Venezuela er i en dyp økonomisk krise og sliter med høy fattigdom til tross for at de sitter på verdens største oljeressurser.
2018-05-23 19:12:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mann tiltalt for overgrep og voldtektP4
En mann i 20-årene er tiltalt for å ha forgrepet seg og voldtatt to jenter på under 14 år. Ifølge tiltalen skal en rekke av hendelsene ha funnet sted i en kirke i Telemark
2018-05-23 19:12:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Setter av 49 millioner til forebygging blant unge i OsloP4
Byrådet i Oslo setter av 49 millioner kroner i et forsøk på å stanse den økende kriminaliteten blant unge i hovedstaden. Pengene kommer fra revidert nasjonalbudsjett, og skal styrke politiet og kommunen, heter det i en pressemelding. Målet er å få flere unge ut i sommerjobb og vekk fra gatene. Samtidig skal skolemiljøer følges opp tettere og fritidsklubber skal rustes opp.
2018-05-23 18:39:35  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Trump-advokat fikk millioner for samtaler med UkrainaP4
Donald Trump sin advokat Michel Cohen skal ha fått 3,2 millioner fra ukrainsk hold for å ordne et møte mellom Trump og presidenten i Ukraina. Kort tid etter at de to traff hverandre, avsluttet Ukrainas antikorrupsjonsbyrå en etterforskning av Trumps tidligere valgkampleder, skriver BBC i kveld. Det er ikke kjent om Trump selv visste om den angivelige pengeoverføringen. Cohen er fra før anklaget for å ha betalt en pornoskuespiller for å holde tyst om et angivelig forhold mellom henne og presidenten i 2006.
2018-05-23 18:31:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Riksmekleren vil orientere pressen om statsoppgjøretP4
Riksmekleren innkaller til pressekonferanse klokken 21 i kveld for å orientere om meklingen i statsoppgjøret. Forhandlingene mellom staten og LO Stat, Unio, Akademikerne og YS startet hos Riksmekleren i går formiddag, og fristen for å komme til enighet går ut ved midnatt. Det er uklart hva Riksmekleren skal orientere om. En eventuell streik vil i første omgang ramme blant annet NAV, Skatteetaten, fengsler, universiteter og høgskoler.
2018-05-23 17:47:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nynazister vil ha stand under ArendalsukaP4
Den nynazistiske bevegelsen Den nordiske motstandsbevegelsen har søkt om å ha stand under Arendalsuka til sommeren. Lederen for grupperingen, Haakon Forwald sier til avisen Dagen at den politiske festivalen ville vært et utmerket sted for å spre deres budskap. Arendalsuka opplyser at de har mottatt søknaden, men ønsker ikke å si noe om utfallet.
2018-05-23 17:44:32  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- USA vil ikke la russere blande seg inn i valgetP4
USA vil ikke akseptere at Russland blander seg inn i mellomvalget i Kongressen til høsten. Det fastslår utenriksminister Mike Pompeo overfor Senatet i en høring i ettermiddag. Utenriksministeren sa at Russland allerede har flere ganger forsøkt å blande seg inn i høstens valg, men at dette er blitt blokkert og håndtert av amerikanske myndigheter.
2018-05-23 17:22:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Brann blusset opp i EikefjordP4
Brannen som startet i en enebolig i Eikefjord i Sogn og Fjordane i ettermiddag har blusset opp igjen. Det opplyser politiet. Det er mye vind og røyk i området, og fem tilstøtende boliger er fra før evakuert. Politiet sier til Bergens Tidende at de vurderer å utvide evakueringen. Nærmere 30 brannfolk jobber på stedet. Det er ikke kommet meldinger om skadde.
2018-05-23 17:06:11  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ja til ny elektronisk blodsukkermålerP4
Snart slipper barn opptil 18 år med diabetes å stikke seg i fingeren med sprøyter. Sykehusene sier nemlig ja til å betale for en ny elektronisk blodsukkermåler. Måleren gir også beskjed om blodsukkernivået er på vei opp eller ned, og om det faller eller stiger raskt. Arbeiderpartiets Ingvild Kjerkol sier til Avisenes Nyhetsbyrå at metoden vil utgjøre en stor forskjell for alle barn med diabetes type 1.
2018-05-23 17:06:11  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Stjernen skulle hylles med portrettbilde. Nå ler «alle» av resultatetP4
? Vi skal gjøre en bedre jobb neste gang.
2018-05-23 17:06:05  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil avvikle dyre spesialnumreP4
Forbrukertilsynet støtter regjeringens forslag om å senke prisen på dyre spesialnumre. Regjeringen vil regulere prisen på slike numre, slik at de ikke skal koste mer enn å ringe til et ordinært mobiltelefonnummer. Mange offentlige virksomheter bruker i dag spesialnumre det koster opptil 4 kroner minuttet å ringe til, blant annet politiet, Pasientreiser og flere andre offentlige tjenester.
2018-05-23 16:47:47  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

KrF skjerper kraveneP4
KrF krever 100 millioner kroner mer til bemanning i barnehager. I morgen starter de forhandlinger med regjeringen om revidert nasjonalbudsjett. Nestleder i KrF, Kjell Ingolf Ropstad, sier regjeringen har fulgt godt opp når det gjelder skole, men ikke barnehage. De kommer også til å kjempe mot det såkalte dødgebyret og halvering av antall passkontorer.
2018-05-23 16:47:47  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil fjerne moms på hjemmeladerP4
NAF vil ha bort momsen på hjemmelader til elbil. Det er nå 150 000 elbiler i Norge, og elbilsalget øker kraftig. NAF viser til at bilene, inkludert ekstrautstyr, er fritatt for moms. De mener derfor at hjemmeladere også bør være fritatt, slik at kostnaden for å sikre trygg og effektiv lading hjemme blir lavere.
2018-05-23 16:29:27  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil ha vitner etter at syklist dødeP4
Politiet ønsker fortsatt å komme i kontakt med vitner etter at en mannlig syklist ble funnet død i Stordalen i Hordaland natt til onsdag forrige uke. Fortsatt er hendelsesforeløpet uklart, og politiet er ikke sikre på om det er snakk om en ulykke, eller om det har skjedd noe straffbart. De ønsker nå å avklare om det var flere personer i området som ennå ikke er avhørt.
2018-05-23 16:19:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Sp ikke fornøyd med svarP4
Senterpartiet vil ha flere svar fra helseminister Bent Høie i saken om ambulanseflyene. Partiet er ikke fornøyd med redegjørelsen Høie holdt i Stortinget forrige tirsdag, og har sendt 16 nye spørsmål om beredskapen til statsråden. Partiets Kjersti Toppe sier anbudsprosessen var kritikkverdig, og at pris ble prioritert fremfor kvalitet og beredskap. Stortingets helsekomité har høring om saken torsdag.
2018-05-23 16:19:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Alvorlig skadd i ulykkeP4
En motorsyklist er fløyet til sykehus med alvorlige skader etter en ulykke på E6 ved Ås i Akershus i ettermiddag. Mannen var bevisst etter ulykken, opplyser politiet. Motorsyklisten kolliderte med en bil, og politiet jobber på stedet.
2018-05-23 16:16:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fortsatt fare for storstreik i statenP4
Det er fortsatt fare for storstreik i staten fra i morgen. Forhandlingene mellom staten og LO Stat, Unio, Akademikerne og YS startet hos Riksmekleren i går formiddag. Fristen går ut ved midnatt. En eventuell streik vil i første omgang ramme blant annet NAV, Skatteetaten, fengsler, universiteter og høgskoler.
2018-05-23 15:35:40  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Verdensmester i svømming dopingtattP4
Den japanske verdensmesteren i svømming, Junya Koga, er tatt i doping. 30-åringen, som vant VM i 2009, skal ha testet positivt på et muskelbyggende stoff. Koga er knust over beskjeden, og sier han ikke har tatt stoffet bevisst, men at han kan ha fått det i seg gjennom et kostholdstilskudd.
2018-05-23 15:31:25  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kiste til Norge i dagP4
Kisten med den avdøde nordmannen som ble feilsendt til Polen i forrige uke, kommer etter planen til Norge i ettermiddag. Det opplyser familien til VG. Kisten skulle fraktes fra Tromsø til Mandal, der 57-åringen skulle begraves, men ble ved en feil fløyet til Gdansk i Polen for nesten to uker siden.
2018-05-23 15:16:05  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Har kuttet over 30.000 mottaksplasserP4
Enda et asylmottak må stenge dørene. Utlendingsdirektoratet, UDI, har nå sagt opp avtalen med et mottak i Flora i Sogn og Fjordane. UDI har siden flyktningkrisen i 2015 sagt opp avtaler med flere mottak og har totalt kvittet seg med rundt 34.000 plasser.
2018-05-23 15:12:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Ingen løsning i sikte for NRKP4
Etter over en uke, er det fortsatt lite som tyder på at NRK-streiken går mot slutten. 1.700 journalister gikk ut i streik tirsdag forrige uke. Leder for journalistklubben i NRK, Richard Aune, sier til NTB at streikeviljen fortsatt er stor. Han vil ikke si noe om det er noen kontakt mellom partene.
2018-05-23 15:12:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Flertall for pensjonP4
800 000 offentlig ansatte får ny pensjon. Et flertall av medlemmene hos både LO, YS og Unio sier ja til den fremforhandlede avtalen om ny offentlig tjenestepensjon. Vedtektene fra organisasonene ble overlevert arbeidsminister Anniken Hauglie i dag. Den nye pensjonsordningen innføres fra 2020 for ansatte som er født i 1963 og senere. Ansatte født før 1963 beholder dagens pensjonsordning.
2018-05-23 15:12:45  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Dyr strøm tross flomP4
Strømprisene er høye til tross for vårflom flere stedet på Østlandet. Ifølge Norges Vassdrags- og energidirektorat, er strømprisene ofte lave når det er flom fordi kraftmagasinene fylles opp. Men i år er det annerledes, og det henger sammen med mindre nedbør enn vanlig, og at det har blitt dyrere å importere strøm til Norge.
2018-05-23 14:24:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Odd-stopper ute resten av sesongenP4
Odd-stopper Fredrik Semb Berge er ute for resten av sesongen etter at han pådro seg en lårskade i hjemmekampen mot Start i begynnelsen av mai. Ifølge Varden skal 28-åringen opereres tirsdag, og deretter venter seks til ti måneders opptrening.
2018-05-23 14:16:49  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Feriesurfingen har skutt i væretP4
Norske mobilkunder brukte 70 prosent mer mobildata på reise i fjor enn i 2016. Det viser nye tall fra statens telemyndighet, Nkom. Nordmenns bruk av mobildata i utlandet har eksplodert etter at avgiftene på roaming ble fjernet i fjor. Elisabeth Aarsæther, direktør i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet kaller økningen formidabel.
2018-05-23 14:12:24  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

? Rooney klar for MLS-klubbP4
Evertons Wayne Rooney skal være klar for den amerikanske MLS-klubben DC United. Det melder BBC, som skriver at den tidligere Manchester United-profilen skal besøke Washington denne uka for blant annet å ta en medisinsk test. Rooney skal være tilbudt en kontrakt som strekker seg fram til 2020.
2018-05-23 14:05:55  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Milan kan miste Europa League-plassenP4
Milan står i fare for å miste plassen i neste års Europa League, fordi de ikke har overholdt reglene om økonomisk fair play. Bakgrunnen er at klubben, ifølge UEFA, sliter med å betjene et lån på 2,8 milliarder kroner. Milan sikret søndag plass i gruppespillet i Europa League - etter at de endte på sjetteplass i Serie A.
2018-05-23 14:05:50  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Skadet i arbeidsulykkeP4
To personer er fraktet til sykehus etter en arbeidsulykke ombord på en tråler i Bømlo kommune i Hordaland. De to satt i en båt som falt flere meter, melder politiet. Skadeomfanget er ikke kjent.
2018-05-23 13:55:44  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Økt sikkerhet ved slottetP4
Sikkerheten ved Slottet skal nå bli bedre. Hele eiendommen i Oslo skal frem mot 2021 sikres med murer, gjerder og jernstolper, og det skal koste tilsammen 600 millioner kroner, skriver Aftenposten. Fysiske barrierer skal sikre bedre kontroll over hvem som kommer inn på eiendommen med kjøretøy. For syklister og gående vil det fortsatt være fri ferdsel.
2018-05-23 13:47:23  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fare for at brann sprer segP4
Det brenner nå i ettermiddag kraftig i en bolig i Eikefjord i Sogn og Fjordane. Alle beboerne skal være ute, melder politiet. På grunn av mye vind er det stor fare for at brannen skal spre seg til nabohus, og det er satt i gang evakuering.
2018-05-23 13:40:43  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Påbud om alkolåsP4
Det innføres et påbud om alkolås i busser og minibusser fra 1. januar neste år. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen sier bussjåfører har et spesielt ansvar for å ivareta sikkerheten for sine passasjerer og omgivelser. Påbudet kan etterhvert bli utvidet til også å gjelde andre kjøretøygrupper, som drosjer.
2018-05-23 13:07:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Over 50 prosent flere tilfeller av føflekk-kreft P4
og stadig flere dør.
2018-05-23 13:07:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Streik gir ikke avslagP4
Lisensbetalere har ikke krav på avslag selv om det nå er streik blant NRK-journalistene. Ifølge Forbrukerrådet gir en lovlig streik vanligvis ikke krav på erstatning, skriver Kampanje. Forbrukerrådet har heller ikke registrert noen klager fra seerne som følge av streiken. En stortingsrepresentant i Frp har tatt til orde for at folk bør få tilbakebetalt det NRK sparer i lønnsutgifter under streiken.
2018-05-23 12:28:45  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Truet parkeringsvaktP4
En parkeringsvakt på Ekeberg i Oslo ble i dag truet og fikk utstyret knust av en mann i 30-årene. Den mistenkte blir anmeldt for vold mot offentlig tjenesteperson, opplyser politiet. Parkeringsvakten ble ikke skadet.
2018-05-23 12:27:05  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Konflikt også i ambulansehelikopter-tjenestenP4
Samtidig som det pågår en konflikt om luftambulansene, er det en lignende konflikt i ambulansehelikopter-tjenesten. Neste uke får norske ambulansehelikopter ny eier, og flere ansatte har sagt opp i protest mot dårligere lønns- og pensjonsvilkår for piloter og redningsmenn, skriver VG. Kun 18 av de 27 som jobbet i tjenesten er igjen. Men de som slutter gir seg ikke før i juni, så ingen helikoptre er satt på bakken.
2018-05-23 12:21:15  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Har aldri før tjent så mye pengerP4
2017 ble et godt år for den folkekjære artisten.
2018-05-23 12:12:05  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Flere vil få diabetesP4
Én av åtte vil ha diabetes type to innen 2045, mot én av elleve i dag. Det viser en ny studie som er presentert på den europeiske kongressen for ekstrem overvekt. Diabetesforbundet etterlyser en plan fra politikerne for å bremse utviklingen, og ønsker blant annet forebyggende tiltak på linje med sukkeravgiften.
2018-05-23 12:07:05  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Hysterisk video: Dette ble EGENTLIG sagt i bryllupetP4
«Det lukter rart her.»
2018-05-23 11:53:38  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Jensen: - Har redusert avgifteneP4
- Denne regjeringen har redusert avgiftene, ikke økt dem. Det sier finansminister Siv Jensen etter at Senterpartiet i dag hevdet at Jensen har økt avgiftene med fire millioner kroner dagen etter at hun overtok makten. Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum mener Jensen har gått fra Frp-dronning til avgiftsdronning. - Senterpartiet ønsker å skjerpe det samlede skattetrykket, sier Jensen.
2018-05-23 11:40:24  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Smittet av meslinger i BergenP4
Et barn i barnehagealder i Bergen er smittet av meslinger. Barnet ble innlagt på sykehus forrige uke, men er nå bedre og er skrevet ut. Barnet er ikke vaksinert.
2018-05-23 11:30:24  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Unai Emery tar over ArsenalP4
Unai Emery tar over som manager i Arsenal. Det bekrefter klubben selv nå i formiddag. 46-åringen tar over etter Arsene Wenger - og sier han er i ekstase over sin nye jobb - der han blir en del av en av verdens største fotballklubber.
2018-05-23 10:43:11  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Drapsvåpen funnet i Jemtland-sakenP4
Siktede fortalte hvor det var.
2018-05-23 10:29:43  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Lavere ledighet blant innvandrereP4
Arbeidsledigheten blant innvandrere går ned. Det viser ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå. 6,1 prosent av innvandrerne sto uten jobb i første kvartal i år, 1 prosentpoeng færre enn året før. Ledigheten er høyest blant innvandrere fra Afrika, der 10,2 prosent er uten jobb.
2018-05-23 10:29:09  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Rekordmange fikk norsk statsborgerskapP4
Aldri før har så mange fått norsk statsborgerskap som i fjor. Til sammen fikk 21.600 personer statsborgerskap i Norge i 2017 ? det er altså ny rekord og en betydelig økning, med 7900 flere enn året før, viser tall fra SSB. 80 prosent av dem som fikk norsk statsborgerskap, kom fra land utenfor Europa.
2018-05-23 10:26:18  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Urealistisk bemanningsplanP4
Norsk Flygerforbund mener bemanningsplanen til Babcock som skal overta luftambulansetjenesten i Nord-Norge er urealistisk. Babcock ønsker færre piloter enn det er i tjenesten i dag og sier de vil kjøpe piloter fri fra ferie ved behov. Leder i Flygerforbundet, Yngve Carlsen, sier til Dagens Næringsliv at dette kan svekke beredskapen, mens Babcock avviser at de vil ansette for få piloter.
2018-05-23 09:38:13  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil ha åpne dører under rettssaken mot BergP4
Advokatene til Frode Berg frykter for rettssikkerheten til den spionsiktede nordmannen dersom retten holdes for lukkede dører. Det er foreløpig usikkert når rettssaken vil holdes, men Bergs russiske advokat sier til VG at han håper det blir til høsten, og at Berg ikke må sitte i varetekt lenger enn det. Han sier videre at de vil vurdere om de vil kreve åpne dører nærmere når etterforskningen er ferdig.
2018-05-23 09:37:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil lokke prester tilbakeP4
Presteforeningen vil nå ha en rekrutteringskampanje for å hente utdannede teologer tilbake til presteyrket. Det vil bli behov for svært mange prester de kommende årene, men mange utdannede prester har valgt andre yrker, skriver Vårt Land. Flere steder, spesielt i distriktene, sliter kirken med å gjøre seg attraktiv. Nå vil presteforeningen ha en liste på hva som må til for å rekruttere teologer i andre yrker.
2018-05-23 09:37:48  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nye spor i Palme-sakenP4
Journalist hevder å vite hvem drapsmannen var.
2018-05-23 09:29:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ikke alle savner NRKP4
Det er slett ikke alle som savner NRK vel en uke etter at streiken ble et faktum. 34 prosent savner ikke statskanalen i det hele tatt, ifølge en undersøkelse InFact har gjort for Medier24. De unge er blant dem - nesten halvparten av folk mellom 18 og 44 sier de ikke føler noe savn. Men aller minst er savnet blant Frp-velgerne - der hele 70,8 prosent ikke bryr seg om at NRK ikke serverer nyheter og aktualiter for tiden. Samtidig sier 18 prosent at de savner NRKs tilbud "svært mye".
2018-05-23 09:16:55  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ekornes selges til KinaP4
Norske Ekornes selges til Kina. Møbelprodusenten - som er aller mest kjent for sin stressless - selges til kinesiske Qumei Home Furnishing Group. De har lagt inn bud på Ekornes for 139 kroner aksjen. Og styret i det norske konsernet anefaler budet som priser selskapet til 5,1 milliarder kroner, melder Dagens Næringsliv.
2018-05-23 08:53:24  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Anken i Galina-saken opp i lagmannsrettenP4
I dag starter Borgarting lagmannsrett sin behandling av ankesaken mot den 26 år gamle mannen som er tiltalt for drapet på bulgarske Galina Sandeva. Den prostituerte kvinnen ble funnet drept i en bil på Tomtekaia i Oslo i desember 2015. Mannen ble i tingretten dømt til 18 år i fengsel men anket og hevdet selv at drapet skjedde i nødverge.
2018-05-23 08:47:54  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Siv Jensen er blitt avgiftsdronningaP4
Finansminister og Frp-leder Siv Jensen har økt avgiftene for folk i Norge med fire millioner kroner hver dag siden hun kom til makten. Det viser beregninger Senterpartiet har gjort. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum mener dette er helt utrolig fordi det rammer vanlige folk.
2018-05-23 08:26:54  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fare for kasino-streikP4
Det er fare for kasino-streik i Las Vegas. Det blir i så fall første gang siden 1984. Tusenvis av ansatte ved flere kasinoer i byen truer nå med å gå ut i streik fra 1. juni, noe som vil lamme byen fullstendig - det er jo kasinoene den er berømt for. Kontraktene til 50.000 fagorganiserte kasino-ansatte utløper 31. mai, og forhandlingene med de ulike kasino-eierne har foreløpig ikke gitt resultater.
2018-05-23 08:15:33  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Trine erstattet Sylvi på veggenP4
Et nytt politisk gatekunstverk har i natt erstattet det nå solgte bildet av Sylvi Listhaug i Bergen. I natt var det Trine Skei Grande som prydet veggen i Fosswickels gate, melder Bergens Tidende. Men det varte ikke lenge før bildet var ødelagt. Kunstneren, med signaturen Trøbbel, skrev da også på sin Instagram-profil at den første som kom til stedet kunne ta med seg det håndcolorerte trykket. Skei Grande er malt med trusa ned på knærne, mens hun gjør et hjertetegn med fingrene. Men hvordan det skal tolkes, sier kunstneren ingenting om.
2018-05-23 07:12:40  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kan få historisk god sommerP4
- Det gode været nå i mai kan faktisk gi oss den beste sommeren på 70 år, tror værstatistiker Bernt Lie.
2018-05-23 07:05:07  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vurderer studiegjeldskuttP4
Arbeiderpartiet vurderer å gi flere sjansen til å slette studiegjeld. Hvis du bor og jobber i Finnmark og Nord-Troms kan du i dag få slettet ti prosent av ditt opprinnelige lån, nå vil Ap finne ut om ordningen bør gjelde flere steder i Distrikts-Norge. Cecilie Agnalt, som leder Aps distriktsutvalg, sier til Dagsavisen at fradraget kan utvides til steder der det er vanskelig å få unge mennesker i etableringsfasen til å bosette seg.
2018-05-23 06:34:28  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Unge mindre optimistiske P4
Økte renter og vanskelig å komme inn på bolimarkedet kan være grunner til fall i optimismen.
2018-05-23 06:32:40  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Philip Roth er dødP4
Den amerikanske romanforfatteren Philip Roth er død, 85 år gammel. Roth er blant forfatterne i sin generasjon som har vunnet flest priser. I 1997 vant han en Pulitzer for boken «Amerikansk pastorale».
2018-05-23 06:19:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Flere vil ha hytte ved sjøenP4
Flere nordmenn ønsker seg hytte ved sjøen enn noen gang. Det viser målinger Prognosesenteret har gjort, ifølge Dagens Næringsliv. 85.000 nordmenn ønsker å kjøpe hytte - 51 prosent av disse ved sjøen. Bjørn-Erik Øye i Prognosesenteret sier til avisen at han tror mange kjøpere ikke vil få drømmen oppfylt fordi det er for stor avstand mellom hva selgerne vil ha og hva kjøperne kan gi.
2018-05-23 06:07:48  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

13500 studenter har opplevd seksuell trakasseringP4
13 5000 norske studenter har opplevd seksuell trakassering. Det vil si én av 20, ifølge en undersøkelse Sentio har gjort på vegne av Universitas og Norsk studentorganisasjon, NSO. 28 prosent av trakasseringen kommer fra forelesere eller veiledere. NSO mener tallet er uakseptabelt høyt og at universiteter og høyskoler må gjøre mer for å hindre seksuell trakassering.
2018-05-23 05:35:32  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kommunetopp sjekkes etter avsløringP4
Oslo kommunes kontrollutvalg vil nå ha en redegjørelse etter at avdelingsdirektør Gunnar Wedde i kommunen spilte poker på en ulovlig klubb i Oslo flere ganger. Det skriver Aftenposten. Wedde er kommunes frontfigur mot svart arbeid, og i sin jobb som direktør for konserninnkjøp kan Wedde utestenge selskaper som driver med arbeidslivskriminalitet. Nå vil utvalget ha informasjon om hans pokeraktiviteter. Wedde har tidligere sagt at han forstår at dette er veldig uheldig.
2018-05-23 05:32:38  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Eksplosjon i varmeanleggP4
En mann ble kjørt til sykehus og en annen til legevakt etter en eksplosjon i et varmeanlegg på Haugerud i Oslo rundt midnatt. Oslo politidistrikt opplyser til NTB at det skal ha tatt fyr i noen pellets, noe som har smelt godt, og førte til brann. Den var slukket like før klokken ett. Ingen personer ble evakuert. Det er ikke kjent hvordan eksplosjonen har påvirket varmesentralens funksjoner.
2018-05-23 05:26:38  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Smittsom hjernehinnebetennelse i SandnesP4
En russ fra Sandnes er innlagt på sykehus med smittsom hjernehinnebetennelse. Kommuneoverlegen opplyser til Stavanger Aftenblad at de har iverksatt umiddelbare smitteverntiltak. I løpet av dagen vil alle som har utvekslet spytt med den innlagte russen - såkalte nærkontakter - få tilbud om vaksine. Det gjelder folk som for eksempel har kysset eller drukket av samme flaske som den smittede russen.
2018-05-23 05:20:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Privat begravelse for AviciiP4
Kun familie og nære venner vil være tilstede i begravelsen til den svenske artisten Tim Bergling, bedre kjent som Avicii. Familien ber, i en uttalelse mediene om å respektere dette. Det er ikke oppgitt når eller hvor begravelsen holdes. Bergling døde 20. april, 28 år gammel.
2018-05-22 23:46:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Sykehjemskapasiteten går nedP4
Kapasiteten på norske alders- og sykehjem har gått ned, til tross for at det er ferdigstilt 6.500 nye sykehjemsplasser de siste ti årene. Det er nå 824 færre institusjonsplasser enn i 2008, og årsaken er at plasser på aldershjem er lagt ned, skriver Aftenposten. 1.420 personer venter i dag på sykehjemsplass i Norge. Regjeringen har satt av penger til bygging, som skal bidra til økt kapasitet.
2018-05-22 22:51:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kritiserte Zuckerberg i høringP4
Facebook-sjef Mark Zuckerberg fikk krass kritikk i kveldens høring i EU-parlamentet.
2018-05-22 22:41:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- 26 drept i IS-angrepP4
Minst 26 soldater skal ha blitt drept av IS-krigere i et angrep øst i Syria i dag. Det melder den syriske eksilgruppen SOHR. De drepte skal ha kjempet for president Bashar al-Assads regime.
2018-05-22 22:35:12  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

33 år varmere enn normaltP4
Det er 400 måneder siden jorda hadde en kjøligere måned enn normalen. I desember 1984 var sist jorda, sett under ett, hadde en måned med temperaturer under gjennomsnittet. Det slås fast i en ny rapport. Bjørn Samset ved CICERO, senter for klimaforskning, sier til TV2 at det er for sent å snu klimaendringene, men at det fremdeles er mulig å begrense videre skade.
2018-05-22 22:03:32  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Elverum mestere igjenP4
Elverum tok i kveld sin sjuende strake tittel i sluttspillet. Laget fra Hedmark slo ØIF Arendal 35-24 på hjemmebane, og vant dermed 2-1 i kamper. Ingen norsk herreklubb har tatt sju strake titler i sluttspillet tidligere.
2018-05-22 21:43:31  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Rekorddyrt å fylle tankenP4
Drivstoffprisene fortsetter å stige.
2018-05-22 20:21:50  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tiltalt etter dødsfallP4
En 37 år gammel mann fra Litauen er tiltalt for å ha påført en 38 år gammel landsmann dødelige skader. Ifølge tiltalen trampet mannen på hodet til 38-åringen på en hytte i Rauland i Telemark i september 2016, slik at han døde. Påtalemyndigheten mener det skjedde i forbindelse med en slåsskamp. 37-åringen nekter straffskyld.
2018-05-22 20:16:50  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Natteravner fortsetter å vandreP4
Natteravnene vil fortsette sin vandring på Vestli i Oslo som vanlig til helgen. Det er klart etter et møte med politiet i Oslo Øst nå i kveld, forteller leder for natteravnene i Oslo, Lars Norbom Det ble i helgen kastet stein mot natteravner på Stovner, og i dag ble det satt inn 10 ekstra politifolk i området.
2018-05-22 19:57:42  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

13 års fengsel for drap i 2016P4
En 58 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til 13 års fengsel for å ha drept en 51 år gammel mann på Tøyen i Oslo i 2016.
2018-05-22 19:51:00  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Zuckerberg grillesP4
Facebook-sjef Mark Zuckerberg blir nå i kveld grillet om Cambridge Analytica-skandalen i EU-parlamentet. Han må svare for hvordan analyseselskapet kunne stjele personopplysninger om 87 millioner Facebook-brukere. Analyser av personopplysningene ble blant annet solgt til Donald Trumps valgkampstab. Zuckerberg innrømmet i mars at Facebook burde ha gjort mer for å hindre misbruk av det sosiale nettverket.
2018-05-22 18:35:58  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Trump: - Stor sjanse for at det ikke blir noe møteP4
- Det er stor fare for at toppmøtet med Nord-Korea ikke vil holdes som planlagt 12. juni, sier USAs president Donald Trump nå i kveld.
2018-05-22 18:35:58  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ingen norsk sykkel-jubelP4
Det ble ikke norsk jubel på den første etappen av Tour des Fjords i kveld. Nederlandske Fabio Jacobsen vant etappen, som gikk fra Lindesnes til Grimstad. Amund Grøndahl Jansen ble best av de norske på 4. plass, mens Edvald Boasson Hagen ble nummer fem. Det gjenstår to etapper av rittet.
2018-05-22 18:25:08  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Northugs manager alvorlig skadetP4
Petter Northugs manager, Are Sørum Langås, pådro seg brudd i begge armene, i ansiktet og hodeskallen i en fallulykke på sin hytte for snart to uker siden. 39-åringen falt tre meter, og lå ti dager på sykehus, skriver Adresseavisen. Skadene har gjort at forhandlinger om avtaler med sponsorer og Norges skiforbund er overlatt til andre. Langås ble skrevet ut fra sykehus søndag.
2018-05-22 18:21:48  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Oslo blant de reneste byeneP4
Oslo topper Greenpeace sin rangering av transportssystemene i de europeiske hovedstedene. Miljøorganisasjonen viser til at bærekraftig oppgradering av kollektivtrafikken, gir sikre veier og ren luft, melder NTB. København og Amsterdam troner på topp sammen med Oslo, mens Roma ligger nederst.
2018-05-22 17:52:38  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Må jobbe internasjonalt for å begrense antibiotikabrukenP4
- Det må samarbeides mer internasjonalt for å få ned bruken av antiobiotika. Det sier Krf nestleder og leder i helsekomiteen på Stortinget Olaug Bollestad. I dag tidlig meldte P4 Nyhetene at det har vært en kraftig nedgang i bruken av antibiotika blant barn de siste fem årene. Bollestad sier fokuset i Norge har blitt skjerpet, men at det må tas flere grep.
2018-05-22 17:47:38  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Her kan det bli 30 grader til helgenP4
? Fastlåst værsituasjon.
2018-05-22 17:38:27  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Brøt taushetspliktenP4
Nestleder i Oslo bystyres utdanningskomité, Eivor Evenrud fra Rødt, mener skolesjefen i Oslo nå må gå av. Årsaken er at hun mener skolesjef Astrid Søgnen i en åpen høring i bystyret i dag beskrev ukjente detaljer i personalsaken mot lærer Simon Malkenes, skriver VG. Søgnen avviser at hun har gitt opplysninger som er i strid med taushetsplikten.
2018-05-22 17:25:07  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil gjennomføre møteP4
USA står fast ved at de vil gjennomføre toppmøtet med Nord-Korea som planlagt i Singapore 12. juni. Det sier visepresident Mike Pence til Fox News. Nord-Korea har flere ganger truet med å avlyse, blant annet på grunn av det de ser på som ensidige krav om atomnedrustning.
2018-05-22 17:10:07  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Pellegrini vil hente fire-fem spillereP4
West Hams nye manager Manuel Pellegrini ønsker å hente fire-fem nye spillere til klubben i sommer. Da chileneren ble presentert som etterfølgeren til David Moyes i dag sa han at med noen nye signeringer vil de ha et bra lag som Pellegrini lover vil spille mye mer underholdene fotball enn denne sesongen.
2018-05-22 16:43:11  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

ActiveSystems - Nyheter fra P4Denne tjenesten er levert av ActiveSystems.